PEVAČICA POSLE OPERACIJE DONELA ODLUKU: Dona Ares zbog bolesti odustaje od muzike

Pevačica se nakon što se probudila iz anestezije posle operacije duge 12 sati na emotivan način oprostila od svih poklonika njenih nota.

- Sunce me zove i mami. Možda već danas i zadnji put gledam kroz ove prozore bolničke sobe. Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promene i nova iskušenja. Preživela sam 12 sati operacije visokog rizika. Srećna sam što imam šansu da krenem ispočetka. Dona Ares prošlog vremena više ne postoji. Nema više! Ništa više nije isto - ni ja, ni vi, ni ona dobra stara vremena. Što je bilo, bilo je. Te pesme će se pamtiti još dugo, ali nove ne planiram da snimam - istakla je pevačica koju su lekari podstakli na ovaj potez jer smatraju da su joj povratak na scenu i stresovi upravo vratili bolest.

Dona Ares iako neće nastaviti karijeru i snimati nove pesme, od muzike, njene najveće ljubavi, neće odustati, makar je samo slušala.

- Muzika i ja se nećemo rastati nikad! Muzika priča univerzalnim jezikom, bilo koja umetnost takođe. Publika i ja se nećemo i ne moramo rastati nikad, jer ima još milion načina da održavamo ljubav i naše veze - kaže Dona i poručuje fanovima:

- Uvek ću biti vaš hrabri zmaj i neko na koga ćete sigurno biti ponosni gde god se nalazili! Mnogima sam inspiracija, zato je vreme da i za sebe pronađem inspiraciju i krenem živeti novi život za koji sam se jedva izborila!! Volim vas i znam da ste uz mene! Od Done Ares će jedino ostati ime i kvalitet na prvom mestu šta god radila, a ideje se gomilaju - objasnila je pevačica.

Podsećanja radi, ona je 2014. godine saznala da boluje od raka i odmah krenula hrabro u borbu. Taman kada je mislila da je stavila tačku na to, bolest se vratila u maju ove godine. Nakon lečenja u Danskoj, u kojoj će provesti još nekoliko dana, pevačica je odlučila da stavi tačku na višegodišnju karijeru.

A photo posted by Donna Ares (@donnaares) on

Izvor: Alo!

Pogledajte još