PEVAČICA POSLE OPERACIJE DONELA ODLUKU: Dona Ares zbog bolesti odustaje od muzike

Pevačica se nakon što se probudila iz anestezije posle operacije duge 12 sati na emotivan način oprostila od svih poklonika njenih nota.

Sunce me zove i mami. Možda već danas i zadnji put gledam kroz ove prozore bolničke sobe. Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promene i nova iskušenja. Preživela sam 12 sati operacije visokog rizika. Srećna sam što imam šansu da krenem ispočetka. Dona Ares prošlog vremena više ne postoji. Nema više! Ništa više nije isto – ni ja, ni vi, ni ona dobra stara vremena. Što je bilo, bilo je. Te pesme će se pamtiti još dugo, ali nove ne planiram da snimam – istakla je pevačica koju su lekari podstakli na ovaj potez jer smatraju da su joj povratak na scenu i stresovi upravo vratili bolest.

Dona Ares iako neće nastaviti karijeru i snimati nove pesme, od muzike, njene najveće ljubavi, neće odustati, makar je samo slušala.

Muzika i ja se nećemo rastati nikad! Muzika priča univerzalnim jezikom, bilo koja umetnost takođe. Publika i ja se nećemo i ne moramo rastati nikad, jer ima još milion načina da održavamo ljubav i naše veze – kaže Dona i poručuje fanovima:

Uvek ću biti vaš hrabri zmaj i neko na koga ćete sigurno biti ponosni gde god se nalazili! Mnogima sam inspiracija, zato je vreme da i za sebe pronađem inspiraciju i krenem živeti novi život za koji sam se jedva izborila!! Volim vas i znam da ste uz mene! Od Done Ares će jedino ostati ime i kvalitet na prvom mestu šta god radila, a ideje se gomilaju – objasnila je pevačica.

Podsećanja radi, ona je 2014. godine saznala da boluje od raka i odmah krenula hrabro u borbu. Taman kada je mislila da je stavila tačku na to, bolest se vratila u maju ove godine. Nakon lečenja u Danskoj, u kojoj će provesti još nekoliko dana, pevačica je odlučila da stavi tačku na višegodišnju karijeru.

A photo posted by Donna Ares (@donnaares) on

Izvor: Alo!