Blogomanija Fashion & Beauty: Otvaranje konferencije (video)

Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medijski stručnjaci...

Konferenciju su otvorili Zdravko Luketič, zamenik gradonačelnika Maribora, Jacky Chao, direktor Huawei device Adriatic regije i Zoran Torbica, direktor Blogomanije.

(old_image)

Program otvaranja konferencije vodila je voditeljka Adriana Čortan, a prisutnima se prvi obratio zamenik gradonačelnika Maribora, Zdravko Luketič, koji je istakao da je danas tehnologija potrebna svima budući da mnogo olakšava život. Zdravko je istakao da su ljudi ranije živeli uz radio stanice i televiziju, a danas sve mogu da prate preko telefona, putem Interneta, društvene mreže su i te kako olakšale kontakte sa bliskim osobama i doprinele su upoznavanju.

(old_image)

Jacky Zhao, regionalni direktor Huawei-a za Srbiju, poželeo je dobrodošlicu svim prisutnima i dodao da mu je velika čast da se pojavi na Blogomaniji Fashion&Beauty. U 2014. godini Huawei je postao prva kineska kompanija koja se našla na Interbrendovoj listi Najboljih 100 brendova, koju objavljuje Business Wire.

(old_image)

"Kroz Internet smo želeli da posmatramo i ženski deo, zato je ovo Fashion&Beauty. Te teme su bile nepravedno zapostavljene, te stoga ovo je Blogomanija, dame, prvenstveno za vas", rekao je Zoran Torbica, direktor konferencije.

Poslušajte njihova obraćanja na otvaranju konferencije:

Pogledajte još