ŽIVOTNA DRAMA NATAŠE ILIĆ-JOVANOVIĆ: Voditeljka pobedila rak i vraća se na male ekrane

Novinarka i voditeljka Nataša Ilić - Jovanović, koju smo gledali na RTS i TV Pink sa Bogoljubom Mitićem Đošom vratila se posle nekoliko godina na TV ekrane nakon što je pobedila najtežu bolest - tumor pljuvačne žlezde.

Iz ovog teškog perioda izašla je kao pobednik jer joj je tumor uspešno odstranjen. Iako se suočila sa surovom bolešću, ovu Novosađanku koja se više od decenije bavi televizijskim novinarstvom, optimizam nikada nije napuštao, pa je sve vreme pozitivno razmišljala.

"Kada sam opipala kuglicu ispod leve vilične kosti, u početku sam mislila da je to uvećana limfna žlezda prouzrokovana upalom grla. Međutim, kada je upala prošla, a bezbolna promena se uvećavala, shvatila sam da nešto nije u redu. Ultrazvučni nalaz potvrdio je promenu nalik tumoru, a bilo je sasvim prirodno i ljudski da osetim strah i neizvesnost. Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti i kroz glavu mi je prolazilo pitanje zašto se baš to meni dešava. Kao i svaka žena koja brine o sebi, jednom godišnje obavezno sam odlazila na sistematski pregled, ali uprkos tome snašlo me je ono što nisam očekivala", ispričala je tada Nataša.

Potom je diplomirala na Fakultetu tehničkih nauka, ponovo se vratila pred kamere, ali ovoga puta na "Vojvodini" gde radi jednu muzičku emisiju.

E, dakle, tako!

A photo posted by Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic) on


Izvor: Story

Pogledajte još