5 neprijatnih pitanja o seksu koja muče svakog muškarca

1. Da li je veličina zaista važna?

Muškarci će ovo večito pitanje uvek postavljati bez obzira koliko ih mi pokušavale uveriti da veličina nije presudna jer bez dobre tehnike ni najveći ne može zadovoljiti. Čak, za ženu seks može biti bolan ako je penis preveliki, a opet s druge strane, koga može zadovoljiti premali?

2. Da li je važno koliko traje seksualni odnos?

U želji da odnos ne traje prekratko, muškarci se ponekad koriste i malim trikovima pa tokom akcije razmišljaju o nečem sasvim trećem. To se može obiti o glavu pa seks traje predugo, nekad čak i 45 minuta! Dakle, trajanje je važno, a da bi i žena bila zadovoljena u proseku mora trajati 15, 20 minuta.

3. Je li predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru. Ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. Zagrevanjem za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča i vreme provedeno zajedno pre seksa. Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke. Ženama je orgazam bitan isto kao i muškarcima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

5. Da li je oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji io tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu.

Izvor: Zadovljna.hr