DA BIVŠI DOĐE NA KOLENIMA: Trikovi koji će vam pomoći da on ponovo poludi za vama

Ako vam ponekad izgleda da su muškarci u svom svetu i time ste frustrirani, onda je knjiga "Get him back forever" (Vratite ga zauvek) Matt-a Houston-a prava za vas. U njoj on pokušava demistifikovati muškarca. Takođe, ukoliko želite vratiti bivšu ljubav u svoj život, Houston će vam pokazati načine kako. Ipak, on smatra da je vraćanje bivšeg jedan od lakših zadataka u odnosu na onaj koji sledi posle – kako ga zadržati?

Naime, Houston tvrdi da se završena veza može vratiti vrlo jednostavno, a da to najbolje polazi za rukom onim ženama koje kod svog „mužjaka“ mogu probuditi ulogu zaštitnika, ali kojima uspeva da u svemu tome zadrže svoju samostalnost. Ukoliko muškarac oseti da ima potpunu kontrolu nad vama, ostaviće vas. Zbog toga nikada ne pokazujte da vas je strah da će vas ostaviti, savetuje Houston.

Kao glavne razloge zbog kojih muškarci ostavljaju, Houston navodi:

  1. - Neodostatak izazova u vezi
  2. Ako ste nesigurne
  3. Stroge i hladne
  4. Ako volite da kontrolišete
  5. Ako ste ljubomorne
  6. Nametljive
  7. Sklone rutini

Kada to znamo, ako mislimo da iskačemo iz ovog okvira a i dalje želimo da vratimo dragog, evo nekoliko pravila:

Nema zvanja

Houston preporučuje da ne budete inicijator zvanja bivšeg najmanje tri sedmice. To pravilo služi kao mehanizam za postizanje tri stvari: pomaže da ne pokažete kako se osećate nesigurno kada bivši više nije tu; pitaće se zašto; imate vremena da dobro prostudirate knjigu „Get him back forever“.

Ne smete mu pružati emotivnu podršku

Tu podršku tražiće u obliku seksa, a vi ne želite samo seks, nego želite da pridobijete njegovo srce.

Ako vas kontaktira

Najbolje je da ga pustite da vodi razgovor, delujte srećno i raspoloženo, završite razgovor za oko deset minuta, pričekajte malo da uzvratite poziv, a ukoliko se vidite, ponašajte se jednako kao i da vas je zvao. Sreća, sreća, radost. Nikako depresija i suze.

Ako vas ne kontaktira

Nakon tri sedmice strpljenja i nezvanja, sada to možete učiniti, ukoliko vas on već nije kontaktirao. Razgovarajte s njim kao sa starim prijateljem, a ne kao sa bivšim momkom. Pozovite ga na kafu, ali strogo prijateljski.

Vrlo bitna stvar – NASTAVI DALJE!

Koliko god to teško bilo, vi ste osoba koja ima svoj život. Izbrišite sve što vas podseća na njega, ne gledajte njegove profile na društvenim mrežama, ali ga ne brišite, sve poklone koje ste dobili spakujte u kutiju, fantazirajte o drugim muškarcima, setite se samo negativnih aspekata vaše veze…

E, sad ste ga i zainteresovali i vreme je da ga napravite ljubomornim. Ako počnete izlaziti s drugima, a bivši za to sazna, uplašiće se da vas zauvek gubi. Napraviti ljubomornim možete ga i preko društvenih mreža. To je i lakše jer to možete uraditi i sami, praveći lažni profil iza koga se krije muškarac.

I šta još?

Zabavljajte se, fotografišite na svakom koraku, okupite muško društvo oko sebe…

A šta ako on već izlazi s drugim devojkama?

Ne treba da pokazujete ljubomoru, ljutnju, niti da ih ignorišete ili, ne daj bože da budete nepristojni i grubi. Ako budete imali priliku da upoznate njegovu novu polovinu, rukujte se s njom, kažite da vam je drago što ste se upoznale i njima kažite da dobro izgledaju zajedno.

Ako se pomirite tu su i pitanja koja bi trebalo da postavite sebi

Koje kvalitete želite da momak poseduje?

Koji od njih su vam mnogo važni?

Koji su vam strahovi kada je veza u pitanju?

U kojim stvarima najviše uživate u životu?

Šta najviše kod sebe cenite?

Odgovori na pitanja leže duboko u nama, a moramo ih znati jer muškarci pored sebe žele ženu koja zna šta hoće.

Izvor: sanmagazin.com

Pogledajte još