Sinovi DEJANA STANKOVIĆA prete da postanu veći šmekeri od oca

Inače, fudbalska javnost s nestrpljenjem očekuje da čuje koji je novi angažman rekoredra srpske reprezentacije po broju golova, s obzirom na to da je nedavno napustio "Inter". Deki je deset godina nosio dres "Neroazura" i bio je zadužen za odnos između kluba i igrača.

A photo posted by Dejan Stankovic (@deki5) on

Stanković je u intervjuu "Blicu" prošle godine ispričao šta ga je držalo da ne poleti svih uspešnih godina unazad i kako su klinci stigli na zelenu travu Intera:

- Ostao sam onaj isti Deki, kakvog me znaju od pre 15 godina. Promenio sam samo ono što je moralo da se menja na pozitivno. Ponavljam da je porodica najzaslužnija za to što sam ostao isti jer sam se rano oženio i postao otac. Uz moju karijeru su i oni odrastali i slavili moje pobede. Srećan sam što su me klinci videli i dobro zapamtili na terenu.

A photo posted by Dejan Stankovic (@deki5) on

Ne samo da su ga zapamtili na terenu već su i pokupili gene od oca.

- Srednji Filip (14) je golman u mlađim kadetima Intera. Naravno, nisam ga gurao. Iskreno, nisam ni znao na kom je nivou dok mi nisu ljudi iz Intera rekli da hoće da ga uzmu iz Inter akademije. Najstariji Stefan (16) igra za Akademiju Inter, kao i Aleksandar (11). Stefana ću takođe polako ubacivati u takmičarske selekcije. To 2000. godište je najtalentovanije još od Balotelijeve generacije. Biće mu teško, ali sam mu rekao da se meri s najboljima.

A photo posted by Filip (@stankovicfilip) on

Izvor: Prva

Pogledajte još