POGLEDAJ ISTINI U OČI: 4 znaka da on više nije zaljubljen

Ova upozorenja su neke od malih naznaka koje bi mogle ukazivati da bi vaš odnos mogao uskoro da se bliži kraju. Kako bi izbegli naglo donošenje odluka ili delovanje iz ljutnje zbog toga što ne znate šta da učinite, pročitajte ove znakove upozorenja i pokušajte da rešite problem pre nego što bude prekasno.

Nagle promene ličnosti

Ponekad se dogodi da vaš partner usvoji određene stvari koje nikad ne bi očekivali od njega. Ponekad su te promene dobre za njega i za vaš odnos. Ali ponekad te promene ukazuju da vaš partner želi da zadovolji potrebe neke druge osobe pre vaših.

Važno je da komunicirate o tome zašto se te promene koje se događaju i zašto su odjednom usvojili te nove stvari. Ako možete, proverite želi li vaš partner i vas da uključi, tako da oboje možete imati isti zajednički interes.

Manje je nežnosti

Ako ste primetili da je vaš partner postao manje ljubazan i nežan s vama, što znači da odbija bilo kakav fizički kontakt i odbija da bude deo vašeg života, onda to može biti jedan od jačih znakova da će vas vaš partner uskoro ostaviti.

To je jedan od najočiglednijih znakova i to treba rešavati što je pre moguće. Komunicirajte s njima o tome šta ih čini srećnima, a šta ne, to bi vam moglo dati dobre smernice za popravljanje vašeg odnosa.

Ne želi da komunicira

Ukoliko nije iskren s vama, nije spreman na kompromis, saradnju, ne razume vas ili jednostavno ne želi da bude na istom mestu kao i vi, morate razmisliti postoji li nešto što vam zamera. Izvinjenje je dobar početak, ali nikad neće znati šta je pravi problem, osim ako vam on to ne kaže.

Više ne provodite vreme zajedno

Ponekad se može činiti kao da vaš partner više uopšte ne provodi vreme s vama, a razlog bi mogao biti taj što stvarno samo želi da se druži sa svojim prijateljima, s porodicom ili nešto slično.

Međutim, ako vas namerno izbegava i ciljano se druži s drugim ljudima, osim s vama, onda ćete morati da razgovarate s njim o tome zašto on više ne želi da provoditi vreme s vama. Odgovor će možda biti teško čuti, ali barem ćete znati zašto on više ne želi da bude s vama na istom mestu.

Sva ova upozorenja treba rešavati na vrlo miran način. Izrazite svoja osećanja, pokušajte da slušate svoje reči, shvatite situaciju i dajte sve od sebe da izgladite nesporazume.

Izvor: higherperspectives.com/atma.hr

Pogledajte još