UHVATILA ME JE: Kako je moja devojka banula na sastanak sa drugom

Tadašnja devojka i ja smo živeli u iznajmljenoj kući sa još petoro cimera. Smene su mi bile očajne. Sve ređe sam se viđao sa devojkom i koristio slobodno vreme da izlazim sa ortacima. Bio sam previše sebičan da slušam njene molbe i zvocanje. Jedne noći sam je pijan prevario. Detalji su nebitni, prevara je prevara. Priznao sam, a ona je odlepila.

Čekali smo nekoliko dana da bismo odlučili kako dalje. Podivljala je. Imali smo ugovor za tu kuću, nisam mogao tek tako da odem. Ali bio sam zavistan od nje. Od smeha sa njom i seksa. Nisam tek tako hteo da prekinem. Na kraju smo se dogovorili da pokušamo ponovo, ali da ne živimo zajedno.

Nekoliko nedelja kasnije zajednički prijatelj mene i moje devojke koji nije znao da smo se pomirili me pitao da li želim da upoznam jednu njegovu drugaricu. Pristao sam.

Slagao sam devojku da izlazim sa kolegama sa posla. Sećam se cele situacije jasno kao dan. Sedeo sam u zavučenoj sobici jednog kafića. Pričali smo o svemu i o ničemu. Pio sam koktele kako bih sebi skrenuo misli sa situacije kod kuće. Muzika se odjednom stišala, a žena preko puta mene je ućutala. Pogledao sam levo. Tamo je sedela moja devojka.

Buljila je u mene. Srce mi je preskočilo u grudima. Grlo mi se steglo. Uhvatila me je. Žena sa kojom sam izašao na dejt me pitala “da li je poznaješ“. Ostao sam bez reči.

Moja devojka je ustala i lagano nam prišla. Nije delovala ljuto. Bila je jezivo mirna. Pitala me “Ko ti je ova prijateljica”. Sve je utihnulo. Ljudi su buljili u nas, neki tip je čak podigao telefon da snima.

Koliko ja znam, možda sam na Jutjubu.

Znaš kako, nije ni bitno, pošto je on od ovog trenutka singl. Želim vam lepo veče. Prijatno“, odbrusila je moja, tad već bivša devojka i otišla.

Otišla je i cura sa kojom sam bio na dejtu. Čak sam video kako njih dve pričaju kod toaleta. Sačekao sam malo da bih se pribrao i ustao da krenem kada me konobar uhvatio za ruku – a da platiš, pitao me.

Kasnije sam saznao da se moja devojka ulogovala u moj mejl i videla rezervaciju koju sam napravio u kafiću, a onda i ona rezervisala sto pored.

Posledice po mene su bile monumentalne. Isekla mi je gume na biciklu i pocepala pasoš. Smeštala mi je gde god je mogla da se osveti.

Sada smo prijatelji, što je samo posledica njenog neverovatnog karaktera. Samo mi je žao što mi je toliko trebalo da to naučim da poštujem.

Izvor: 24sata.rs