Hello! Travel Pool Party okupio poznate u Budvi

(old_image)
Jelena Rađenović, direktorica TO Budva

"Na ovoj predivnoj terasi hotela koji nosi tako jednostavno, a tako prepoznatljivo ime, okupio nas je projekat u koji smo uložili mnogo truda, znanja, vještina, ali i ljubavi i iskrenih emocija. Prije svega, želim da zahvalim Color Press grupi na izuzetno profesionalnoj i prijateljskoj saradnji tokom stvaranja časopisa “Hello Travel Budva”, na tome što su našu destinaciju izabrali kao prvu u regionu i predstavili je tako da su je učinili još bližom i još dražom mnogobrojnim turistima, zbog kojih mi i postojimo! U magazinu “Hello Travel Budva”, uvjerena sam u to, predstavljeno je ono najbolje i najvrednije što Budva ima", rekla je Jelena Rađenović, direktorica TO Budva.

Jelena Rađenović i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe najavili su nove zajedničke projekte od kojih će prvi biti konferencija "Food Talk: Budva" koja će se održati 9. septembra.

U koktelima i kulinarskim specijalitetima kuvara Hotela Budva uživale su brojne zvanice iz Crne Gore, kao i gosti iz sveta muzike, filma i medija koji su tog dana bili gosti Budve. Sve prisutne zvanice zabavljao je popularni "Kuba Bend" a nakon njega nastupio je i DJ Filip, poznati budvanski DJ.

(old_image)
Mima Karadžić, Saša Milošević Mare i Milan Karadžić
(old_image)
Tanja Rađenović, TV Pink
(old_image)
Maja Manojlović, TV Pink
(old_image)
Bazen Hotela Budva
(old_image)
Robert Čoban sa suprugom Sandrom i ćerkama
(old_image)
Nevena Madžarević, Prva TV i Danilo Mašojevič, novinar emisije "150 minuta" Prva TV
(old_image)
Maja Rašković, Ana Ristić i Sandra Čoban
(old_image)
Dženan Lončarević
(old_image)
Nina Petković
(old_image)
Minja Miletić
(old_image)
Irina Tomić, direktorica Hotel Budva (desno) sa saradnicima
Pogledajte još