UBISTVO U ZVORNIKU: Muškarac na balkonu pogođen snajperom sa dva metka

0

Muškarac je ubijen u Zvorniku jutros u 8:40 sati, potvrđeno je u CJB Bijeljina.

Nezvanično, u svom stanu u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku danas je ubijen Čedo Đokić (60) iz Vlasenice, koji je živio u Zvorniku.

Na njega je iz snajpera pucala nepoznata osoba dok se nalazio na balkonu stana. Pogođen je sa dva metka i preminuo je u zvorničkoj bolnici.

Đokić je izašao na terasu da popije kafu i neko ga je, najverovatnije, u tom trenutku ubio snajperom.

Navodi se da je reč o obračunu unutar kriminalnog miljea, jer je ubijeni Đokić od ranije je poznat policijskim organima kao “veliki profesionalac” u tom poslu. Često je ulazio u teške situacije iz kojih se uvek izvlačio, pa su ga svrstavali u red kriminalnih profesionalaca.

Građani Zvornika su u šoku zbog ovog ubistva i načinom njegovog izvršenja jer se govori da je izvršeno snajperom.

Vlasnici zanatskih radnji preko puta zgrade u kojoj se ubistvo dogodilo čuli su pucnje, i videli muškarca kako leži na terasi.

“Bio sam u obližnjem lokalu i začuo snažan prasak. Nije mi bilo jasno o čemu se radi, a onda sam čuo i video ženu na jednom od balkona kako kuka. Ubrzo je došao još jedan čovek koji je pokušao da pruži prvu pomoć nastradalom. To je sve što sam vidio i čuo”, rekao je jedan od očevidaca za BN televiziju.

Ubzo je došlo i bolničko vozilo koje ga je prebacilo u Dom zdravlja gdje je pokušana reanimacija, ali bezuspešno.

Ne isključuje se mogućnost da je pucano sa druge obale Drine ili sa neke od okolnih zgrada. Ono što je gotovo sigurno je da je u pitanju profesionalno ubistvo!

Na mestu događaja su jake policijske snage.

(TV BN/Faktor.ba)

Foto: Printscreen BN TV

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.