Majka trojki sa Voždovca poslala dirljivu molbu lopovu

0

Najteže mi je palo da deci od dve i po godine objasnim šta znači reč ukrasti i gde nam je auto – ovako počinje priču razočarana sugrađanka Jelena Kostić, kojoj je ukraden porodični automobil pre nekoliko dana, sa tri dečija sedišta i kolicima za trojke.

Krađa automobila marke “reno senik” dogodila se u petak na parkingu ispred zgrade Jelene Kostić, u Ulici Ljuba Vučkovića na Voždovcu oko tri ujutru.

Kako kaže Jelena, postoje snimci iz obližnjeg marketa na kojima se vidi da počinilac kruži oko automobila, telefonira, a zatim otpozadi ulazi u njega. U automobilu su bila tri auto sedišta za trojke kao i kolica za trojke, a na zadnjem staklu ima nalepnica “Trojke u autu”.

Jelenin suprug je preko dana na poslu, pa kako su mališani krenuli u vrtić, odvesti ih do tamo je sada mnogo teže.

Veoma je teško, ne mogu sve odjednom da ih ubacim u autobus. Ponekad uzmem taksi, a po koji put nas odveze komšija, ali ne želite stalno od nekoga da tražite pomoć – priča Jelena.

Jeleni i njenom suprugu trebalo je preko godinu dana da sakupe novac da kupe ovaj automobil, a nakon toga su svakog meseca kupovali i po jedno sedište. Za kolica za trojke koja su takođe bila u autu pomogla im je i Opština Voždovac. Policija je preuzela snimke iz obližnjeg marketa i radi na uviđaju.

Porodica Kostić je nemoćna, ali se nadaju da će se njihov automobil pronaći i mole građane ako ga vide da im se jave ili prijave.

Bili bi čak zahvalni i kradljivcu da im vrati automobil jer im je značajno otežao život.

Izvor: 24sata.rs

Foto: Jelena Kostić / Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.