OPLJAČKANA LEA KIŠ: Lopovi joj odneli zlato iz kuće!

Lea Kiš je opljačkana! Njena kuća na Voždovcu je obijena i demolirana u noći između utorka i srede, dok je voditeljka Pinka s porodicom bila na letovanju u Crnoj Gori.

Policija je obavestila Leu i njenog supruga Momu Jokića da im je kuća bila na meti razbojnika, ali i da su lopovi brzo uhvaćeni i da im je oduzeto sve što su ukrali! Voditeljka i njen suprug su zbog toga bili prinuđeni da prekinu odmor i vrate se u Srbiju, kako bi što pre sanirali veliku materijalnu štetu u kući.

Lea je za Kurir izjavila da je zabrinuta, ali i srećna što je policija brzo reagovala i uhapsila lopove.

Uplašili se i priznali krađu

- Upravo sam na aerodromu, čekam let za Beograd. Još ništa ne znam tačno, ali kako su mi rekli iz policije, kuća mi je skroz isprevrtana i izlupana. Velika sreća je što su ih odmah uhapsili, ako je za utehu, bar ćemo znati njihov motiv. Verujem da je neko pratio kad ćemo otići na odmor i da su tako planirali pljačku. Ako je moralo da se desi sve to, bolje je svakako što nismo bili u kući. Hvala bogu da smo živi i zdravi - rekla nam je potresena voditeljka.

Kako saznajemo, niko od komšija ništa nije čuo, već su razbojnici posle pljačke počeli da beže i naleteli na patrolu policije, koja ih je zaustavila. Uplašili su se i odmah priznali da su obili kuću Lee Kiš!

Uništena imovina

Uhapšena su dvojica muškaraca, od 34 i 23 godine, kod kojih je pronađen alat za obijanje, kao i veća količina zlatnog nakita ukradenog iz kuće Lee Kiš. Njima je određeno policijsko zadržavanje budući da je reč o teškoj krađi, u kojoj je uništena imovina voditeljke, a sav ukraden nakit i druge dragocenosti Lei biće vraćeni već danas.

Izvor: Kurir

Pogledajte još