Holanđanin odleteo u Kinu po devojku iz snova, 10 dana je čekao na aerodromu, a njeno objašnjenje slomilo mu je srce

0

Holanđanin Aleksander Piter Sirk (41) potegao je u Kinu kako bi iznenadio devojku koju je upoznao preko interneta. Međutim, završio je u bolnici, dospeo u medije, a onda mu je i odgovor devojke slomio srce.

Aleksander je pre dva meseca preko aplikacije za upoznavanje stupio u kontakt sa devojkom koja mu se predstavila kao Žang i rekla da ima 26 godina. Onlajn romansa je od tada cvetala i Holanđanin je pomislio da je jedini logični korak da odleti u provinciju Hanan i tamo se sretne sa devojkom, pa je to i uradio. Na aerodromu ga nije sačekala ni Žang, niti bilo ko drugi. Ali, ništa nije moglo da ga pokoleba u nameri da on sačeka nju. Odbijao je 10 dana da napusti aerodrom, pa je završio u bolnici zbog – psihičke iscrpljenosti.
… a potom je završio u bolnici zbog “psihičke iscrpljenosti”

Priča o zaljubljenom strancu dospela je u kineske medije, pa se potom oglasila i Žang. Ona je jednoj televiziji rekla da je jednostavno mislila da je “sve to samo šala”.

Razvijali smo naš romantični odnos, ali se onda pokazalo da je malo napadan prema meni. Poslao mi je i fotografiju avionske karte, ali sam mislila da je to neka šala. Posle me nije zvao – ispričala je Žang.

Naime, Žang je ispričala i da je neposredno pre nego je Aleksander stigao ona jednostavno otputovala u drugi kraj zemlje, tamo isključila svoj telefon i čekala termin kod estetskog hirurga.

Peh nesrećnog ljubavnika preneo se i društvenim mrežama i podelio korisnike. “Mora da je glup, što bi bilo ko uradio tako nešto”, komentarisali su jedni. “Zar on ne zna da su u Kini sve lažnjak“, poručivali su drugi.

Izvor: Blic

Foto: Hunan Economic TV / screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.