FASHION TERMINATORKA – Politički nekorektno: Andrija Milošević se ugojio do neprepoznatljivosti

Uostalom, poznata je stvar da od sebe i svojih problema pobeći ne možemo sve i da odemo na drugi kraj sveta, a kamoli kada izbor padne na ove „na pola sata avionom“ varijante.

Evo, na primer, nekadašnja velika fudbalska zvezda, a danas „uzoran suprug i otac“, Dejan (Dejo majstore, pa ti si Bog) Savićević je očigledno iz grupe HIGIJENIČARA. Ova njegova tanana neuroza (stručnjaci bi rekli, blagi opsesivno-kompulzivni poremećaj) koja se manifestuje kroz nesvesno ponavljanje prinudne misli i prisilne radnje, u njegovom slučaju se ugodno smestila u segment higijene. Tako naš Dejo, umesto da na svojoj raskošnoj jahti uživa u suncu i moru, vreme troši na ribanje i češanje tamo gde ga ne svrbi.

(old_image)

A u začaranom krugu „izvršenje prisilnih radnje ili izgovaranja nekih reči koji donose tek privremeno rasterećenje ili redukciju napetosti i strepnje“ ovih se dana muči i glumac Andrija Milošević, koji na probleme sa viškom kilograma, nije uspeo da zaboravi ni na jednoj od po mnogima najlepšoj plaži na Crnogorskom primorju – Kamenovu, gde se ovaj đetić već danima skriva u bašti restorana, sve u nadi da će pažljivo uvaljen u stolicu uspeti da bar donekle prikrije nabubreli stomačić.

Ako sam dobro shvatila, nagomilani kilogrami su tek posledica NERVOZE koja Andriju muči sve više kako se bliži datum njegove ženidbe. Čovek je, dakle, nervozan&nemiran, pa više jede kako bi se malo primirio, a onda se iznervira kad vidi da se ugojio, te naravno opet potegne za hranom... Ovog puta kako bi se utešio zbog debljine. I tako ukrug... Andrija, more i talasi tu su od slabe vajde. Veruj mi, nije ludi kamen najgore&najluđe što čoveka može da snađe!

(old_image)

Evo, na primer, starleta Tamara Đurić je, za razliku od običnih (manje profesionalnih) devojaka, ovog leta rešila da, umesto novog bikinija ili nove, što da ne, frizure, prošeta novi model guze. Zbog tog je posla morala da ode čak do Ade Bojane, kako bi fino na nudističkoj plaži svoj friško završeni uradak prikazala u svoj njegovoj veličini, oblini i preplanulosti. Dakle, LUDA i bez ludog kamena. Ako je suditi po fotkama, ova je mlada dama, u okviru priprema za prethodne dve, tri sezone, već dosta toga remontovala i renovirala, te se postavlja pitanje šta će joj preteći za naredno leto. Možda na kraju u potpunom očaju i nezamislivom ludilu shvati da je jedino što joj preostaje da promeni upravo već pomenuti bikini. O užasa!! Jednostavno, ne mogu ni da zamislim kako će sve te zahtevne i složene pripreme, organizacija i realizacija projekta zvanog „ja gola na plaži“ dogodine izgledati... I onda neka još neko kaže kako je starletama lako.

(old_image)

Od problema, ćitam ovih dana, nije uspeo da pobegne ni nešto iskusniji Đole „čekam te kod kolima“ Đogani, kojeg je bivše supruga Slađa još jednom onako iz voleja ISKULIRALA. O čemu se radi? Đole se, naime, baš muški otvorio – na letovanje u Bečićima, na koje je poveo svu svoju decu i sadašnju suprugu Vesnu, galantno je pozvao i bivšu, koja je (gle čuda) baš imala neka neodložna posla u Beogradu. Rezultat - Đole siroma „lakši“ za 30 hiljada evrića i „teži“ za još jednu Slađinu ispalu. Šta da kažem, manje bi ga (finansijski, ali i psihički) koštalo da nije mrdao iz dnevnog boravka. Ovako, umesto suvenira i utisaka, Đole će po povratku sa letovanja da premotava greške u koracima.

(old_image)

Nakon svega ovoga i kada vidim kakve su sve muke, zajedno sa perajama i opremom za ronjenje, poznati i ovog leta spakovali u KOFERE, tačno mi drago što nisam nikuda ni mrdnula.

(old_image)

Kuća – posao, što bi rekao siroma Ekrem, još više mi se čini kao dobitna kombinacija kada vidim kako su ovog leta padali U NESVEST oni koji (uglavnom u kombinaciji sa raznim dijetama i tretmanima mršavljenja) nešto teže podnose vrućinu i tropske temperature.

(old_image)

Iz tih su razloga u Hitnoj i na infuziji, pored ostalih, završili Viki Miljković, koja je kad joj je pozlilo hitno iz Crne Gore avionom prebačena u Beograd, Miroslavu Iliću slošilo se odmah po dolasku u Herceg Novi, Milicu Todorović je, nakon peha u Hrvatskoj gde je pala sa ljuljuške i umalo slomila kičmu, nedavno na plaži udarila sunčanica, Indiri Radić je od vrućine pozlilo u Splitu i sreća je u nesreći što je ova pevačica tog dana obukla dugačku i široku haljinu, tako da se prilikom pada bar nije izblamirala „slikanjem“ splitkog krajolika...

(old_image)
(old_image)

Njena koleginica Marina Vesković nešto je bolje prošla u Budvi, gde je u jednom beauty salonu zaradila „samo“ opekotine drugog stepena...

(old_image)

Posle ove napete „Doktor Haus“ epizode, skoro pa da mogu da razumem naše zvezde koje su odlučile da leto provedu fino 24/7 HIDRIRANI. Tako se od čašice u Budvi ne odvaja (Google kaže poznati pevač) Peđa Medenica, njegovom kolegi Željku Samardžiću u Dobroti pivo je ovog leta najbolji drug, partner i kozmetičar (čovek se u njemu kupa i pere kosu), dok je Romani pre kupanja u Pržnu neophodan jedan (po mogućnosti travarica) aperitiv.

(old_image)
(old_image)

A ako sve ovo nekome, pak, ne zvuči dovoljno AVANTURISTIČKI, vreme je da na teren izvedemo prave igrače, to jest, one kojima je sunce najbolji saveznik u obaranju ličnih rekorda i pomeranju granica. U takve se bez konkurencije ubrajaju Zlata Petrović i njen nešto mlađi dečko Željko Rstić, sa kojim ova pevačica na budvanskim plažama pijana od ljubavi uživa u ekstremnim letnjim sportovima, tipa seks na plaži, seks pod vodom, seks na vodi... Kako je sama izjavila, ostalo im je još da se oprobaju u helikopteru. Samo polako Zlato, svaki će ti olipijac reći da je pravilno disanje jedan od preduslova za postizanje vrhunskih rezultata.

(old_image)

O tome, kao i važnosti kombinacije „biti na pravom mestu u pravo vreme“ puno više zna šmeker-veteran Predrag Živković Tozovac koji, kako sam voli da kaže, u „ozbiljnim“ osamdesetim godinama po čitav dan u Pržnom spopada verenicu Mimu. Ali, onako iskusno i sa višedecenijskim stažom, Tozovac to radi u svojoj spavaćoj sobi i eventualno na terasi, u slučaju da zvezda baš jako upeče, a vetra nema ni u najavi. ŠMEKERICA, nema šta.

(old_image)

Ne kao Aleksandar Milić Mili, koji je na Svetom Stefanu u po bela dana na suprugu „nalegao“ nasred plaže... Ma daj, tu su bar sobe sve pet&de luxe. A ako ste baš toliki ljubitelji prirode i fiskulture pod vedrim nebom, sledeći put izaberite neko manje turistički atraktivno mesto, pa trenirajte do mile volje.

(old_image)

I dok društvo u reklo bi se sada već ozbiljnim godinama uživa u „mladost – ludost“ igricama, oni mlađi se izgleda smrtno dosađuju i ne znaju šta bi sa sobom i od sebe. Klinci nešto kao raskidaju, sednu na avion i malo promene sredinu, razmene par poruka u romingu, pa se pomire... Onda opet neko vreme KULIRAJU zajedno do prve svađe, propuštenog poziva, pogrešne poruke na viberu... I tako u krug, dok nekome ne dosadi sva ta dosada. Onda nova svađa ni oko čega i tako – dešavanja kao na filmu. Doduše B produkcije, ali nema veze...

(old_image)

Što se naše ovonedeljne filmske priče tiče, HAPPY END će morati da sačeka neka malo bolja vremena, u kojima će na koncert Sandre Afrike doći bar 50 može i slučajnih, ako se ne skupi toliko namernih posetilaca. U suprotnom, ode Sandra u penziju. Bar ako je suditi po njenim taze izjavama, u kojima je, razočarana u svoju publiku, izjavila kako se „dosta guzila“.
E moja Sandra, ne valja ti posao. Ne odustaje se tako lako i kod prve (ok, možda i druge ili treće) prazne diskoteke.

(old_image)

Pa pogledaj samo Soraju. Nju je tip ispalio, a ona ništa – kao prava profi riba na visokim je potpeticama prošetala Splitom u društvu svog Nejmara. Doduše, ne čuvenog fudbalera, već onog koji je bio dostupan u datom trenutku – preslatkog haskija, za kojeg opravdano sumnjam da mu je splitska Riva usred leta jedno od poslednjih mesta na kojima bi poželeo da bude. Ali, šta će – mora da sluša svoju gospodaricu. Drugim rečima, umesto da menjaš profesiju, promeni diskoteku. Probaj, recimo, u nekom selu. More je i ovako, ako mene pitaš, precenjeno.

Pogledajte još