Ove stvari radite možda nesvesno, ali muškarce IZLUĐUJE

Ne, nema baš nikakve veze sa samopozdanja tog frajera. To su jednostavno stvari koje žene čine (svesno ili nesvesno), a gotovo svakog muškarca teraju da probudi svog unutrašnjeg Kala Droga i upuste se u divljačku tuču pred masom. Oni jednostavno moraju savladati svu svoju konkurenciju (čak i ako vi na druge frajere tako ne gledate) i da budu prvi, jedini, najbolji!

Da, čak ako to ne pokazuje, u trenutku kad počnete da radite jednu od ovih stvari, u glavi vašeg frajera događaće se svi filmovi Stevena Sigala odjednom.

Flert s drugim frajerima.

Ništa u tom trenutku ne vrišti više od misli vašeg partnera: „KOJI JE OVAJ UNIŠTI GA, ONA JE TVOJA POKAŽI DA JE ONA TVOJA.“ Pa, ako kujete neki zli plan (naglasak na „zlli“ budući da nijedan partner ne bi trebalo da prolazi kroz ovaj teror) koji iziskuje flert s drugim frajerima, nadamo se da znate šta radite. I da u blizini nema oštrih, ali ni tupih predmeta.

Smejanje tuđim šalama.

Ovo je jedna od stvari koja potpuno izluđuje vašeg partnera. Ako pitate njega, verovatno će odogovoriti da je samo njemu dopušteno da izmami taj osmeh na lice.

Ženski izlasci.

O da! Činjenica je da frajeri nemaju pojma šta se tamo događa – što je dovoljno da osećaju nesigurnost. Uostalom, pomisao na vas u baru bez njega jednostavno je garancija da će vam te večeri prići barem nekoliko nadobudnih udvarača.

Palite se na poznate ličnosti koji izgledaju bolje i od njega.

Znate li zašto većina frajera ne podnosi Rajana Rejnoldsa ili Kita Haringtona? Zbog vas. Zbog nečega što ste vi napravili. Zbog onog skvičavog zvuka kad se pojave na TV-u.

Spominjanje drugih frajera koristeći samo njihovo ime.

Znate što je OK? Započeti rečenicu s: „Onaj Luka Horvat“, ili: „Luka s posla“. Znate šta nije OK? „Jooj kako me Luka danas nasmejao!“ Ovo možete reći ako želite da vaš partner istog trena dojuri na posao i unese se u Lukinu facu vrišteći: „Biraj oružje za borbu!“

Slanje poruka drugim frajerima.

Ako pitate njega, poludeće od same pomisli da šaljete poruku nekome ko nije on.

Muški najbolji prijatelj.

Nema veze koliko se dugo poznajete i koliko ste „samo prijatelji“. Vaš partner će bar nekoliko puta pomisliti kako ste sigurno spavali nekada davno. Jednom, nekad, možda slučajno. Za to krivite one stereotipne romantične komedije.

Spominjanje pozitivnih uspomena s bivšim.

Ovo se događa u glavi frajera kad spomenete nešto pozitivno i vašeg bivšeg u istoj rečenici: „DA LI ONA JOŠ ZALJUBLJENA U NJEGA DA LI SEKS S NJIM BIO BOLJI GDE JE, BORIĆU SE S NJIM JA SAM SUPERIORAN.“ Svaki put. Ako dobro pogledate, videtćete suptilan nalet besa u njegovim očima.

Slobodne dane koristie za odlazak na putovanje s prijateljima.

To je vreme koje ste mogli iskoristiti s njim. Osim ako obožava provoditi vreme sam, mogao bi da se zapita zašto ga niste proveli s njim. S druge strane, mogla bi to biti dobra vest, posebno ako već neko vreme priželjkuje da naruči picu, gleda tekmu i masturbira.

Biranje tuđe strane u raspravi.

Bez obzira na to jesu li u pravu, muškarci će biti ozbiljno povređeni ako se odlučite za tuđu stranu u raspravi. Nema veze ako rasprava nije važna, pa čak ni ako on nije u pravu.

izvor: Cosmopolitan.hr

Pogledajte još