POSLE "GORČILA" I "BUDVE NA PJENU OD MORA": Novo ostvarenje Mime Karadžić "Biser Bojane"

Biser Bojane” je savremena, romantična akciona komedija.

Priča počinje u Beogradu / Kladovu duž toka Dunava i u Trstu a završava se na Adi Bojani gde uz niz komičnih situacija, ispreplitanih porodičnih priča, dolazimo do razrešenja ljubavnih problema mladog Đorđa (25 god., lekara i ljubitelja prirode I ptica iz Beograda) i Lole (22 god., studentkinje, zaljubljene u more i kajt, iz Ulcinja) kao I davno prekinutog odnosa oca I sina …

Priča će lokacijski biti smeštena u Ulcinju, dok se će deo radnje odvijati u Beograd i Trstu. Prirodne lepote i ptice koje prati naš glavni junak Đorđe se nalaze u svojim prirodnim staništima. Film će biti snimljen po ugledu na francurske komedije koje uvek ožive lepote mentaliteta i prirode koja okružuje mesta u kojima se radnja odvija.

"Ističemo da na prvom mestu zelimo da na najbolji moguci nacin prikazemo jos uvek netaknute prirodne lepote Crne Gore, koje se prvenstveno vide u pejzazima Ade Bojane i Skadarskog jezera, sto smatramo jednim od mnogih, ali ipak najatraktivnijih destinacija naše zemlje za ljetovanje, kada je reč o nesputanoj prirodi."

Autorska ekipa koja će realizovati projekat je: Milan Karadžić – reditelj, Bojana Babić, Vladimir Đurđević i Stevo Koprivica – scenaristi, Milan Tvrdišić - direktor fotografije, Aref Zaabi - montažer

Glumci – Vanja Nenadić, Slaven Došlo, Andrija Milošević, Emir Ćatović, Hristina Popović, Nevena Ristić, Milutin Mima Karadžić, Mladen Nelević, Boro Stjepanović , Dušan Kovačević, Mirko Vlahović, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Milena Dravić i mnogi mladi glumci sa crnogorske akademije.

"Muziku potpisuje Saša Milošević Mare. Helikopterske snimke potpisaće gospodin Ron Chapple i Dragan Trifunović obojica su za nas realizovala vec 4 “Survivora” i Budvu, za ovu priliku biće angažovana I posebna ekipa koja će zabeležiti priorodne lepote Ade Bojane, Solane I Skadarskog jezera. Probaćemo da na najbolji način zabilježimo I podvodni svet."

Još neki brojevi I činjenice koji prate rad “Visonteam” I “MM production”

Serija Budva je imala preko 30.000.000 pregleda na Youtube i time je apsolutno izvršila svoj zadatak promovisanja Budve kao turističke destinacije.. na to možemo da dodamo da je svaku epizodu gledalo barem 4 miliona ljudi u regionu skoro 5 meseci svake nedjelje 3 godine, što je oko 256.000.000 gledalaca. Novine, internet portali, radio stanice, bilbordi, koji su objavljivali najavu za svaku epizodu I za reprizu svake epizode naslov, sadržaj, intevju, fotografiju, logo…

U realizaciji filma pomoći će nam JP Morsko dobro koje nam je ustupilo na privremeno korišćenje dio plaže na Adi Bojani, odnosno slobodan prostor od zahvata 10Z9 do zahvata 10Y u periodu od 15 jula 2016 do 31 decembra 2018.godine, isključivo za potrebe snimanja filma. Na tom dijelu ćemo izgraditi objekat za snimanje potreban za realizaciju projekta.

Pogledajte još