NATAŠA BEKVALAC OTKRIVA: Sestri služim kao ofinger

Tako je bilo i u petak uveče, kada je nastupila u jednoj diskoteci u Kotoru, gde je svojim stajlingom izazvala burne reakcije. Lepa Nata pojavila se u sado-mazo kombinaciji, kojom je raspalila maštu prisutnih mušaraca. Uski crni korset i suknja od lanaca isticali su sve atribute popularne pevačice, koja godinama važi za seks bombu na estradi.

Moja scenska garderoba mi dođe kao neka vrsta uniforme. Kako me moda apsolutno ne zanima, svoj scenski izgled prepuštam svojoj sestri Kristini, koja je i te kako kreativna. S druge strane, ja joj često dođem kao ofinger – kaže kroz smeh Nataša Bekvalac za “Alo!”.

Sa Natašinog novog albuma, koji se simbolično zove “Original”, slušaju se gotovo sve pesme, zbog čega je pevačica posebno ponosna.

Album smo radili veoma dugo, studiozno i sa mnogo ljubavi, naišao je na izuzetne kritike muzičkih stručnjaka i, ono što je meni najvažnije, na oduševljenje publike. Slobodno mogu da kažem da je ovo moj najuspešniji album do sada i veoma sam srećna i ponosna zbog toga – kaže pevačica, koja je satima zabavljala publiku na Crnogorskom primorju.

Za razliku od njenih koleginica, čija je publika uglavnom jednoobrazna, na nastupu Bekvalčeve pojavili su se kako muškarci, tako i devojke, koji su do zore đuskali sa pevačicom.

Izvor: Alo!

Foto: Nataša Bekvalac / Instagram