UPOZORAVAJUĆI SIGNALI: 4 znaka koji otkrivaju da se ohladio

Vaša veza nije idealna, ali ne možete da kažete da se svađate često? Na izgled sve je ok, ali vas neki unutarnji osećaj upozorava da se nešto zbiva?

On ćutljiv i ne želi da kaže o čemu je reč? Ne brinite, jer vam priskačemo u pomoć?

Otkrivamo znake da je on potajno nesrećan u vezi i da se ohladio, ali da nema hrabrosti da raskine.

Komunikacija se smanjila

Ranije je umeo da pita kako ste proveli dan, da li ima nešto novo...ali odjednom ta pitanja su izostalo. Primećujete da se vaš dragi sve manje zanima za vas i da tišina sve više vlada vašim odnosom.

Sve mu je postalo zanimljive (osim vas)

Ljudi koji pridaju veću pažnju predmetima koje poseduju, neki način pokušavaju da smanje usamljenost. Ako vaš voljeni više vremena provodi gledajući svoj telefon, računar nego što će to vreme posvetiti vama, zapitajte se zbog čega to čini i da li mu vaše društvo ne prija kao pre.

Ne sluša pažljvo

Naravno da niko ne voli i ne želi da se svađa, jer ima toliko zabavnih stvari koje možete raditi zajedno umesto toga. Međutim, nijedna veza nije pošteđena toga. U zdravoj vezi, on će bar poslušati šta to imate da mu kažete i trudiće se da se greška ne ponovi. Ali ako se prvi kao da mu ni reč niste rekli i nastavlja po svom, verovatno ga zapravo i ne zanima šta vama toliko smeta i pogađa.

Ne želi da isprobava nove stvari

Kada ste zajedno, sve radite po određenoj šabloni: naručujete istu hranu, idete na ista mesta, pričate o istim stvarima. Ali, kada su u pitanju njegovi kolege i prijatelji, otvoren je za nove opcije. Kao što ste prepostavili nije on toliko mrzovoljan, koliko ga zapravo mrzi da te stvari radi u vašem društvu.

Izvor: Cosmoplitan

Pogledajte još