PRIMENITE IH I VI: Sindi Kraford otkriva svoja pravila za lepotu i savršen izgled

Ova 175 centimetara visoka brineta ne skriva pojedinosti o svom zdravom načinu ishrane, a uprkos brojnim obavezama, ne propušta treninge tri puta nedeljno. Najbolje od svega je to što gotovo svako može lako da primeni njen način ishrane.

Salata uz svaki obrok

Za doručak uglavnom jedem proteinski šejk jer je brzo gotov. To mi odgovara jer ujutro žurim, moram da se pobrinem za decu i onda odem na posao – objašnjava Sindi u intervjuu za magazin “Gloss”.

Za ručak uglavnom jedem salatu, ponekad s piletinom, a ponekad bez. Za večeru obično idemo u restoran na suši ili jedemo kod kuće. Ako ostanemo kod kuće, onda pripremim ćureće ćufte s testeninom, salatom i povrćem.

Kada je reč o hrani, ukusi članova Sindine porodice pomalo se razlikuju.

Ja baš ne volim testeninu, a klinci ne vole povrće ili salatu. Nije mi drago što su moji obroci značajno drugačiji od njihovih, ali to funkcioniše.

Voda i zeleni čaj

Što se tiče pića, Sindi najradije bira običnu vodu, dok se drugih napitaka kloni kako bi izbegla dodatne kalorije skrivene u njima.

Pijem i zeleni čaj. Nekad sam pila velike količine kafe, ali sam morala da prestanem zbog problema sa želucem. Kafa, a posebno na prazan želudac, nikako mi nije odgovarala.

Iako alkohol izbegava, povremeno voli da popije tekilu.

Tekila ubija sve parazite. Moj suprug uživa u koktelima, pa ne mogu da ga pustim da pije sam.Čokolada je svetinja

Sindi ima “grešna” zadovoljstva kojih se nikada ne odriče.

Sladokusac sam, pa da bih se zadovoljila i pritom zadržala zdrave masnoće u jelovniku, obično napravim frape – izjavila je u intervjuu za magazin “Shape”.

Od sastojaka kombinujem: nanu, spanać, bananu, indijski oraščić, bademovo mleko i kakao čips. Volim i čokoladu, te je jedem pomalo svaki dan.

Sindi nipošto ne zauzima radikalan stav kada je reč o zdravoj ishrani.

Moja mudrost je da ne jedem mnogo upakovane hrane. Mogla bih lako da budem vegetarijanka, ali to nije praktično za moju porodicu. Od mojih pet dnevnih obroka, četiri su zdrava – kaže i dodaje da ta razmera nije nedostižna čak i za žene koje nisu supermodeli.

U teretanu tri puta nedeljno

Vežbam sa svojim trenerom, Sarom Hagaman, tri puta nedeljno i to ujutro. Kružni trening za celo telo izvodim pomoću tegova, sprava i moje vlastite težine u obliku iskoraka i čučnjeva. Obično deset minuta vežbam s tegovima, pa pet minuta izvodim kardio vežbe – rekla je u intervjuu za “Shape”.

Sindi i Sara najmanje tri puta ponavljaju vežbe snage (deset minuta) i kardio vežbe (pet minuta), a završavaju s trbušnjacima i istezanjem. Osim vežbanja sa Sarom, u raspored ponekad ubacuje i spontanu rekreaciju.

Ako tokom sedmice mogu sebi da priuštim pešačenje ili vožnju biciklom sa suprugom ili prijateljicom, to je onda dobrodošao dodatak!

It's Saturday, #getoutside!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) onIzvor: zdravakrava.hr

Foto: Cindy Crawford / Instagram

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.