PLJAČKA U BEČU: Upucali Radeta Lazića i ukrali mu 10.000 evra!

0

Srpski maneken Rade Lazić upucan je iz pištolja u svom stanu u Beču. Dvojica provalnika koja su pucala na njega otela su mu 10.000 evra i pobegla.

Lazić je u noći između subote i nedelje, po povratku iz noćnog provoda, u svom stanu zatekao dvojicu razbojnika. Dok je jednog pokušavao da udari palicom, drugi je potegao pištolj i upucao ga u nogu. Napadači su nakon toga pobegli, a povređeni Rade je pozvao prijatelja, koji ga je odveo u bolnicu.

U nedelju rano ujutru Rade me je pozvao i uplašeno rekao da hitno dođem kod njega jer je upucan iz pištolja. Mislio sam da se šali, ali ipak sam odmah krenuo u njegov stan. Zatekao sam ga na podu u lokvi krvi. Strašno sam se uplašio, ali uspeo sam da ga odvezem u bolnicu – kaže Lazićev prijatelj.

On ističe da je Radeta metak okrznuo i povredio mu arterije, zbog čega je dosta iskrvario i i dalje je u bolnici.

Motiv napada je sigurno bila pljačka, jer su napadači odneli 10.530 evra – istakao je prijatelj.

Maneken je potvrdio ova saznanja.

Što se same pljačke tiče, ne znam ko mi ju je smestio, i da li je uopšte nameštena. Ne razmišljam o tome, fokusiram se na oporavak, to mi je sada na prvom mestu – naglasio je Rade.

Zgrada u kojoj se dogodila pucnjava obezbeđena je video-nadzorom, pa se policajci nadaju da će im ti snimci pomoći u istrazi.

Izvor: Kurir

Foto: rade.lazic.75 / Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.