"Innovation Explorer Forum" dovodi u Beograd Entonija Hristova, umetničkog direktora Pixara

Na razgovoru za posao, Entonija je intervujisao Stiv Džobs koji ga je potom i angažovao za posao. Entoni će na Innovation Explorer Serbia 2016 sa nama podeliti neke od najinteresantnijih priča iz svoje bogate profesionalne karijere u Pixar-u, The Walt Disney Company i Warner Bros 20th Century Fox.

Na Forumu će između ostalog govoriti o podsticanju kreativnog okruženja na radnom mestu, o metodama i sredstvima za oslobađanje kreativnosti zaposlenih te o tome šta se može učiniti da se zaposleni osećaju kao da su deo nečeg posebnog i kako da se stvori što kreativnija atmosfera na radnom mestu.

Rođen je u julu 1961. u Sofiji, Bugarska. Studirao je na Nacionalnoj školi za lepe umetnosti '' Ilija Petrov "u Sofiji i emigrirao mesec dana pre nego što je diplomirao u junu 1981. Od 1988-1991 Entoni je radio za The Walt Disney Company, nakon čega karijeru nastavlja u Universal Studios, Warner Bros 20th Century Fox, a od marta 2000. godine do danas, Entoni radi za Pixar Animation Studios na funkciji umetničkog direktora i potpisuje neke od najlepših animiranih filmova Pixar Animation Studios kao što su Finding Nemo, Wall-e i još mnogo sjajnih crtaća ove kompanije. Trenutno je predavač na Akademiji likovnih umetnosti u San Francisku, SAD.

Detaljne informacije pronađite na ovom linku

Pogledajte još