VRIŠTALA OD BESA: Džoni Dep smislio osvetu za Amber Herd

Tamo je zakazano saslušanje Amber Herd, koja je tom prilikom odbila da svedoči protiv Džonija. Advokati slavnog glumca tvrde da je 30-godišnja glumica plakala i vrištala, te da nije htela čak ni da uđe u prostoriju gde je saslušanje trebalo da bude održano.

Pravni dokumenti koje je portal TMZ imao na uvid potvrđuju da je Amber odbila da svedoči, iako je u kancelariji Džonijeve advokatice Lore Vaser bila od podneva do devet uveče, kao i da je odbila da preda dokumente koje je advokatica od nje tražila.

Glumčev pravni tim sada traži da se optužba za nasilje u porodici koju je Herd podnela protiv Depa bude odbačena, ili će zahtevati da glumici bude zabranjeno da svedoči kada slučaj ode na sud sledećeg meseca.

Amber je na zakazano saslušanje navodno došla sa dva sata zakašnjenja. Izvori kažu da je histerično plakala i vrištala, a u nekoliko navrata čak se i smejala.

Ipak, izvori bliski glumici pričaju drugačiju priču. Oni tvrde da je Amber bila spremna da svedoči, ali da joj to nisu dozvolili Džonijevi advokati. Sve vreme se nalazila u prostoriji pored one u kojoj su advokatski timovi dvoje glumaca skoro deset sati pregovarali.

Mediji su juče objavili i da je Džoni predao listu od preko 20 svedoka koji će potvrditi da Amber laže da ju je tukao. Među njima su dvojica policajaca koji su došli u njihov stan u noći kada je glumac navodno udario svoju suprugu, kao i dvojica pripadnika obezbeđenja iz njihove zgrade koji tvrde da na Amber nikada nisu videli nikakve modrice.

Podsetimo, Amber je zahtev za razvod 15-mesečnog braka podnela 25 maja, a dva dana kasnije i zahtev za zabranu prilaska. U javnosti se pojavila u modricama za koje je tvrdila da joj je naneo Džoni.

Izvor: Blic

Pogledajte još