Vodeći svetski inovatori po prvi put u Srbiji na Innovation Explorer Forum Serbia

INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA će predstaviti glavne metode za inovacije kao što su Design Thinking, Systematic Inventive Thinking, Lean and Lean Startup.

Sve prave inovacije su zasnovane na ljudskim vrednostima i rezultat su grešaka, problema, napora i ljudskih potreba, a ne skupih metodologija ili proizvoda i glamuroznih reči. Stoga su prezentacije koje će međunarodni eksperti i ugledni predavači INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA, prezentovati za vas na ovom Forumu - priče o dugom putu ka inovacijama na kome se svi susreću sa mnogobrojnim propustima i poukama izvučenim iz njih.

Bilo da ste uspešni menadžer u velikoj korporaciji, mali preduzetnik sa velikim planovima, vlasnik porodičnog biznisa ili radite u marketinškoj ili head hunting agenciji, vi ili vaši zaposleni moći će naučiti puno od predavača INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA koji će upravo sa vama podeliti male tajne velikih majstora inovacija kroz prezentacije pod nazivom “From failure to success”, “From nobody to hero”, “From zero to one million”.

INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA, 28. septembra u hotelu Metropol okuplja po prvi put u Srbiji, vodeće svetske inovatore kao što su Pixar Animation Studios, Google, PricewaterhouseCoopers, Empower Capital i StudySmart, koji će predstaviti trendove u ključnim kategorijama inovacija: Creativity, Disruptive Innovation, Open Innovation, Development of new products and services, Social innovation.

Prijavom za INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA omogućiti ćete sebi i svom biznisu uvid u najnovije tendencije, prezentacije i trendove iz iskustva biznis konsultanata u inovacijama ali i uspešnih preduzetnika kao i velikih imena gore navedenih kompanija, koji će govoriti ne samo o tehnološkim inovacijama već o inovacijama u procesima, uslugama i biznis modelima u svim industrijama – što je globalni fokus u 2016.

Predavači na INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA su:
Anthony Christov, Art director at PIXAR, USA
Karolina Lewandowska, Change and Transformation Manager at Google UK
Constantine (Dino) Kiritsis, International Curriculum Development Expert, PwC CEE, Greece
Anna-Marie Vilmovska, Secretary for innovation policy, President of Bulgaria, Bulgaria
Elvin Gury, CEO of Empower Capital, Albania

Registrovani korisnici će pored prisutsva na INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA moći učestvovati u radu dve radionice: Design Thinking and Systematic Inventive Thinking organized by Innovation Starter.

Više informacija na sajtu http://innovationexplorer.rs/

Pogledajte još