Film OPASNOST IZ DUBINE U BIOSKOPIMA od danas za ljubitelje koji ne mogu da čekaju do 18. avgusta

Glavnu ulogu u filmu odigrala je Blejk Lajvli. Gotovo ceo film snimljen je na predivnim obalama Lord Hovea, malenog vulkanskog ostrva smeštenog u južnom delu Tihog okeana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije. Ovo je tek drugi film koji je Blejk Lajvli pristala da snima nakon što je postala majka, proverimo da li je u potpunoj top formi?.

U napetom horor trejleru OPASNOST IZ DUBINE, Lajvli glumi Nensi, američku surferku koja jednoga dana odluči potpuno sama da surfuje zabačenom obalom. U jednom trenutku napada je velika bela morska psina i Nensi završava nasukana nedaleko od plaže, na steni. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvesta metara, Nensi ne može tako lako da dođe do nje, jer oko stene na kojoj se nalazi svo vreme vreba morski pas...

Verovatno ne postoji osoba koja je nakon odgledanog filma „Ajkula“ sledećeg dana bezbrižno zaplivala u moru. Osim što je postao kultni horor i pobrao hvalospeve filmske kritike, danas se „Ajkula“ smatra jednim od prvih filmova uopšte koji su označeni poznatim epitetom „blockbuster“. Film je zaradio tada impresivnih 260 miliona dolara (samo u SAD-u) što danas, kada mu se zaračuna inflacija, iznosi preko 1,1 milijardu dolara čime se ovaj horor klasik nalazi na sedmom mestu najgledanijih filmova svih vremena.

Reditelj filma OPASNOST IZ DUBINE je Džejmi Kolet-Sera koji nam se do sada predstavio s hororima „Kuća voštanih figura“ i „Siroče“ te akcionim trilerom „Ukradeni identitet“ s Liamom Nesonom u glavnoj ulozi. Uz Blejk Lajvli, koja je prisutna u doslovno svakoj sceni filma, u ostalim ulogama pojavljuju se Oskar Haenada i Sedona Lege.

Horor OPASNOST IZ DUBINE stiže u sve domaće bioskope 18. avgusta!

Ljubitelji Blejk Lajvli i ovog žanra mogu da pogledaju u omiljenom bioskopu pretpremijerne projekcije već od 11. avgusta .

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.