Ako ne poseduje ovih 5 osobina, nemojte ni razmišljati da se udate za njega

Postoje određeni znakovi koji ukazuju na to da li je vaš muškarac pravi za vas ili nije. Postoje i određeni kvaliteti kod muškarca zbog kojih ćete ga ga poželeti za muža ili još bolje za životnog saputnika.

Predstavljamo vam 5 najvažnijih osobina koje biste trebale da tražite kod partnera ili budućeg muža! Neka ovo bude svojevrstan kopas kojim ćete se voditi u donošenju odluke da li je on zaista pravi za vas:

Deli svoje vrednosti sa vama

Vrednosti su duboko urezane u ličnim uverenjima i svi ih posedujemo kao sastavni deo svoje ličnosti. Povezivanje na duhovnom, emotivnom i vrednosnom nivou sa muškarcem za koga priželjkujete da se udate je ključni indikator za dug i stabilan brak. Kada vaš partner i vi znate da se nalazite na istoj stranici, osećate se mnogo sigurnije da je baš on taj za koga želite da se udate.

Emotivno je zreo

Odgovoran i emotivno zreo muškarac ume da kontroliše svoje impulse. Kao takav, poseduje velike kapacitete da se suoči sa neočekivanim promenama, razočarenjima, stresom i konfliktima koje donosi, kako život tako i brak.

Voli vaše vrline i mane

Poštovanje je jako bitan aspekt u izgradnji srećne veze. Zapravo, osećaj prihvaćenosti i poštovanja je osnova za srećan život. Ukoliko se ne osećate prihvaćeno i voljeno od strane partnera, to može da se odrzi jako loše po vas. Ali, ukoliko on otvoreno iskazuje svoje poštovanje i naklonost prema vama (svojim delima i rečima) možete biti uverene da ćete imati lep bračni život sa njim.

Uvek želi da razreši situaciju

Rasprave, nesporazumi, konflikti, sve su ovo sastavni deo bilo koje veze. Neki parovi komuniciraju na vrlo destruktivan način, koji kasnije dovodi do frustracije, besa i svađe, neki čak izbegavaju bilo koji tip rasprave jer ne žele da se svađaju. Ali i svađe takođe spadaju u osnov za izgradnju uspešne veze. Muškarac koji deli svoje mišljenje i osećanja sa vama bez ustupka, koji ulazi u rasprave i pokušava da nađe zajedničko rešenje za sve vaše porobleme jeste muškarac koji ima zdrav pristup i odliačan je kandidat za muža.

Možete se osloniti na njega

Kada vaš muškarac održi obećanje, kada ne laže, kada je istrajan i pun pozitivnih osobina, možete se u potpunosti osloniti na njega kao muža u koga možete imati puno poverenja.

Izvor: Cosmoplitan

Pogledajte još