Prećutaće sa osmehom na licu: 10 stvari koje muškarac nikad neće priznati ženi!

Svi oni imaju svoje male tajne koje ne žele da dele ni sa kim, naročito ne sa svojom nežnijom polovinom. U pitanju je njihova najstrožija intima koju moraju da drže isključivo za sebe jer bi svako dalje širenje i deljenje moglo da im dođe glave. Ne zato što je reč o preterano šokantnim stvarima, jer nije, već zato što je neke situacije prosto sramota deliti sa drugima.

Odmeravaju druge žene, ali nikada vam to neće priznati

Baš kao i zauzete žene, i muškarci odmeravaju zgodne dame. Jednostavno ih, baš kao i žene, privlači nešto novo, uzbudljivo, drugačije – zgodna žena koju će potajno odmeriti od glave do pete. Čak i kada su u srećnoj vezi, neće odustati od ove navike.

Pre nego što su stvari postale ozbiljne, proveravali su partnerku

Gledali su njen Fejsbuk profil, guglali njeno ime. Znaju čak i šta je nosila na maturskoj ili pak poslovnoj zabavi. Možda zvuči zastrašujuće, ali neke fotografije partnerka je i stavila da bi je drugi ocenjivali.

Krišom gledaju filmove za odrasle

Ne prečesto, ali povremeno. I žele da i vi to normalno prihvatite. Štaviše, hteli bi da im se i partnerka pridruži u gledanju omiljenih filmova.

Obožavaju kada izlazite s prijateljicama

Iako će neki muškarci možda malo da glume da im je žao što ostaju sami, u stvari uživaju u slobodi barem na jednu noć. Vole s vremena na vreme da ostanu sami u stanu, uživaju u utakmici, seriji ili igrajući video igre.

Užasava ih klupko kose u kupatilu

Ovo nikada neće priznati, jer znaju da i partnerka trpi mnogo neprijatnosti zbog njih.

Nisu ljubitelji karmina

Naročito se užasavaju kad ih partnerka, nakon što ga obilno nanese, poljubi. I 10 minuta nakon “obojenog poljupca” imaju osećaj da im je karmin na usnama.

Primećuju kada im drugi muškarci odmeravaju devojku

I te kako vide kada im neki drugi muškarac uoči i odmeri partnerku. To saznanje im alarmira ponos i ljubomoru i okidač je za mačo zaštitnički stav.

Vole komplimente

Vole kada im partnerka kaže da izgledaju dobro, da su zgodni, neodoljivi. A, naravno, obožavaju i komplimente na račun seksualnih veština.

Nervozni su kada prvi put vode ljubav sa ženom

Premda izgledaju samouvereno i kul, razmišljali su o tome kako im je partnerka zgodna i bojali su se da se seks ne završi prebrzo i da ne ispuštaju čudne zvukove.

Nisu uvek raspoloženi za seks

Premda je uvreženo mišljenje da su muškarci uvek spremni na seks, to je daleko od istine. Partnerku nikada neće odbiti, ali zbog umora ili stresa neće uvek biti na nivou.

Izvor: Tportal.hr

Foto: Ilustracija / Yay Images