Na nju su pucali s leđa dok je radila svoj posao: Pomozimo Jeleni da ponovo prohoda i brine o svoje troje dece

Jelena je majka troje dece na koju je pucano mesec dana nakon njenog četrdesetog rođendana. Incident se desio na njenom radnom mestu kada je neuračunljiva osoba pucala na Jelenu sa leđa. Metak je zakačio pršljen, a odlomljeni deo kosti je uleteo u kičmenu moždinu i napravio veliko oštećenje. Jelena je uspela da se izbori za život, ali je ostala u invalidskim kolicima.

Nakon operacije je mogla da pomera samo glavu i levu ruku. Kroz naporne terapije se uz mnogo muke dosta oporavila. Nakon toga Jelena je o svom trošku otišla na tretman matičnim ćelijama u Kijev, nakon čega joj se stanje popravilo.

Kako bi ponovo počela da korača Jeleni su neophodne kontinuirane rehabilitacije kao i medicinska pomagala. Jeleni je neophodna pomoć dobrih ljudi kako bi uspela da dobije neophodnu terapiju. Ona sa puno optimizma čeka šansu da ponovo počne da hoda, a sve što želi je da bude dobra majka Jovanu, Anđeli i maloj Kseniji.

Da pomogneš Jeleni upiši 16 i pošalji SMS na 3030! Cena poruke je samo 100 dinara.

Takođe, novac možeš uplatiti i platnim karticama na linku e-doniraj kao i na dinarski i devizni račun namenjen posebno Jeleni.

Vaše malo je Jeleni sve!

Foto: Promo