"NEDELJA KNJIGE" U NOVOM SADU: Čitaocima u javnom prevozu knjiga na poklon!

BookTalk-Vizual-2016 - smanjeno

Po prvi put u sklopu konferencije održaće se Walk & Talk: Razgovor sa omiljenim piscem tokom šetnje Novim Sadom! Učesnici konferencije imaće prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima tokom “Walk & Talk” aktivacije. Šetnja Novim Sadom uz kafu i kolače u “Teatru“. Pišite sa kim želite da se družite na WalkTalk@color.rs i saznajte termin šetnje. Broj učesnika po grupi je ograničen na 8.

Kao i prošle godine konferenciji će prethoditi akcija “Nedelja knjige“,od 29. avgusta do 2. septembra u sklopu koje će svi putnici u gradskom prevozu u Novom Sada koje naši volonteri zateknu da čitaju knjigu dobiti knjigu na poklon. Poklon knjige obezbedili su izdavači, partneri konferencije, Laguna, Vulkan, Booka i Prometej.

knjiga 2

Prošle godine “Nedelja knjige” izazvala je veliku pažnju Novosađana i motivisala ih da više čitaju dok se voze gradskim prevozom. Tokom akcije podeljeno je preko 200 naslova naših i regionalnih izdavačkih kuća.

Pogledajte u nastavku fotografije prošlogodišnje “Nedelje knjige” i očekujte naše predstavnike dok se vozite gradskim autobusom u Novom Sadu.

Kompletan program konferencije, učesnike i način prijave pogledajte na linku www.color.rs/booktalk2016/

knjiga 3

knjiga 4

knjiga 5

knjiga 6

knjiga 7

knjiga 8

knjiga 9

knjiga 10

Foto: Color Press Grupa