Sutrašnji pun Mesec otkriće istine koje će vam promeniti život

0

U četvrtak, 18. avgusta, očekuje nas pun Mesec i delimična lunarna eklipsa u znaku Vodolije koji su nam spremili putovanje koje nećemo zaboraviti.

Ovo se dešava suprotno suncu u Lavu koje predstavlja kombinaciju vatre i vazduha – našeg srca i hrabrosti.

U pun Mesec ne treba uletati, već polagano prihvatiti da su ovoga puta stvari drugačije. Sada nije vreme da se uplašimo, ali jeste idealan trenutak da postanemo tvorci sopstvene sudbine.

Tokom prošle godine bili smo preokupirani sjajnim aspektima našeg života koje su nam skretale pažnju sa našeg pravog puta u koji smo uronili samo vrhove prstiju.

Do promena ipak neće doći bez malo haosa zahvaljujući Plutonu i Uranu koji takođe stupaju na scenu.

Doživećemo surovi udarac nove realnosti i polako ćemo ući u vreme kada će jedina i najvažnija stvar biti istina.

Lavova hrabrost daće nam snagu da izrazimo sve ono što nam zaista leži na srcu jer, bez obzira na to koliko pokušavamo da pobegnemo, istini ne možemo da umaknemo.

Tokom punog Meseca desiće se i delimična lunarna eklipsa čije efekte nećemo moći da vidimo sa Zemlje, ali naša tela će osetiti njene efekte.

Polako nam stiže šansa da se rešimo situacija i ljudi koje smo prerasli i spoznamo istine koje smo ignorisali, a kada se u sve umeša i eklipsa, sve ovo postaje pojačano.

Pred nama su velika saznanja. Mnogi će imati osećaj kao da su ušli u mračnu kuću i iznenada upalili svetlo da bi shvatili kako se nalaze na znatno boljem mestu nego što su to u tmini zamišljali.

Iako je sudbina u našim rukama, ponekad se zvezde umešaju da bi nam pružile dodatnu pomoć. Bez obzira na prepreke koje nas očekuju na predstojećem putovanju, koračaćemo tačno ka mestu gde je potrebno da budemo.

Uskoro ćemo prestati da se borimo za život koji mislimo da nam je potreban jer ćemo biti spremni da se opustimo i uživamo u životu koji nam je zaista namenjen.

Taj trenutak će doći brže nego što mislimo.

izvor: 24sata.rs

Foto: Yayimages/ Ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.