Provereno i uvek deluje: Zlatno pravilo kojim ćete vratiti bivšeg dečka

Kako bi opet pridobile bivšeg, većina devojaka čini apsolutne iste stvari: plaču, izvinjavaju se, obećavaju da će se promeniti, a nekad i uskoče u krevet jer se nadaju da će to biti unačinda dobiju još jednu šansu. Kada malo bolje razmislimo i pogledamo sve ove reakcije, počinjemo da shvatamo koliko su neprivlačne i zašto one zapravo nikada ne pale.

Kako biste znale šta je najefikasnije prvo morate eq znate da ne postoji stvar koji muškarci više cene od poštovanja.

Sve to silno izvinjavanje, cmizdrenje i izmotavanje je zapravo gubljenje vremena i vrlo je verovatno da će dovesti do toga da izgubite njegovo poštovanje i da će se on ponašati prema vama kao prema nekoj igrački.

Ne brinite se, sigurno nećete izgubiti interesovanje da spava sa vama, ali teško da će poželeti nešto više od fizičkog kontakta! Kada jednom otvorite vrata ovakvim situacijama , ne nadajte se da će nekad nešto više biti od obične kombinacije.

Umesto toga, naučite da vladate sobom koliko god da vam je teško i sačuvajte svoje dostojanstvo.

Kada pokažete svoja pravila igre i da raskid niste shvatile kao smak sveta postajete devojka sa kojom želi zauvek da ostane.

Verovale ili ne, ovo zlatno pravilo možete nastaviti da ga koristite i nakon što ga pridobijete nazad. To je i razlog zašo ga nazivamo zlatnim pravilom - kada se ponašate na način na koji budite njegovo strahopoštovanje, uspevate da ga potstaknete da pomisli da ste vi jedina devojka koja ga zaista razume.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još