Anabela: Ponosna sam što moja Luna radi na splavu!

Inače, Anabelina i Gagijeva ćerka uveliko studira hotelijerski i turistički menadžment na jednom privatnom fakultetu, te je ostvarila svoju želju da radi kao menadžer. Luna ima punu podršku svoje majke za posao kojim će se u narednom periodu baviti, nadamo se uspešno.

- Ona studira menadžment, pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari - uvek! Za pošten i marljiv rad - uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos - govori srećna mama za „Alo!” o novinama u životu njene najstarije ćerke i ističe da joj nije pomogla da dobije svoj prvi ozbiljniji posao.


- Mislim da bez obzira na to čija si ćerka ili sin, ne možeš da uspeš ako nemaš ono nešto. To mi nije glupo da kažem, iako je moja ćerka. Ona definitivno ima ono nešto, jer ima 120 hiljada pratilaca na Instagramu, mnogo više od mene. Iz nekog razloga je ljudi vole, prate, komentarišu. Mislim da nije dobila posao jer je moja ćerka, već zato što je sama po sebi interesantna. Prepoznali su u njoj kao takvoj da može da bude ambasador tog splava - objašnjava bivša supruga plesača Gagija Đoganija.

Pitali smo Anabelu da li se boji da joj ćerka ne zapadne u neku nevolju, s obzirom na to da su noću na splavovima često pijani i navalentni momci, a dešava se i da dođe do tuče ili pucnjave.

- Ne bojim se. Ona je velika devojka, već godinama izlazi na splavove, nije to mesto njoj strano, niti te situacije. Uostalom, svaki posao je rizičan na svoj način. Ako tako treba da razmišljam, onda ne bi trebalo da joj dozvolim da radi bilo koji posao i trebalo bi da je čuvam pod staklenim zvonom. Svaki posao je rizičan, a ona neka nauči da se snalazi u svakoj situaciji - kaže liberalna mama.

Atijasova ističe da Lunu estrada ne zanima i da neće naslediti mamu.

- Ona, kao svaka devojka, voli da pleše, peva, da se snima, ali nikad nije želela da se profesionalno bavi time, jer je videla da taj posao nije siguran i ja je podržavam u tom stavu da je diploma diploma i da treba da radi u struci - iskrena je pevačica.

Pored toga što uveliko radi kao menadžerka splava, Luna ovih dana privodi kraju rad na svom blogu, koji će biti raznovrstan (moda, hrana, putovanja). Anabela joj pomaže da osmisli izgled bloga, koji će startovati već za koji dan.

Izvor: Alo

Pogledajte još