BILJANA I JANKO TIPSAREVIĆ OPLJAČKANI: Lopovi odneli dragocenosti iz stana tenisera!

Dva maskirana muškarca obila su bravu, a potom i upala u porodičnu kuću u kojoj teniser živi sa suprugom Biljanom i ćerkicom Emili.

- Biljana je bila na kasnom ručku sa prijateljima, a kada su se vraćali kući, čuli su da nekoga ima u dvorištu. Čim su ušli u kuću, imali su šta i da vide. Sve je bilo razbacano i ispremeštano, a lopovi su odneli slike koje su za Tipsareviće imale sentimentalnu vrednost i mnogo su im značile. Kada su čuli da se Biljana i prijatelji približavaju kući, odmah su pobegli, a u dvorištu su pobacali neke od stvari koje su planirali da ukradu - priča izvor.

Svi su bili u šoku, ali su se pribrali i odmah pozvali policiju, koja je stigla na lice mesta i potom čitavu noć, a i sutradan, provela u kući Tipsarevića u Novom Sadu.

- Policija je odmah stigla, napravila zapisnik i popisala šta je ukradeno i uzela otiske. Potom su umirili sve jer je bilo najbitnije da se ćerka bračnog para Tipsarević, Emili, ne potrese i da se zbog nje ne diže panika - dodaje dobro obavešten izvor.

Cela kuca je pokrivena kamerama, tako da to umnogome policiji olakšava slučaj. Porodica Tipsarević veruje da će se drama ubrzo završiti i da će policija što pre naći lopove.

- Biljana je odmah javila Janku šta se dogodilo, on je potom unajmio obezbeđenje kako bi 24 sata čuvali porodicu. Bio je užasnut, ali smireniji jer zna da je porodica bezbedna i da su svi bili van kuće kada se to dogodilo. Istraga je u toku i oni veruju da će policija ubrzo naći počinioce - kaže izvor.

Janko je u nedelju, 14. avgusta, osvojio turnir u Kini i to im je, nakon ovog strašnog događaja, ponovo vratilo osmeh. Na molbu da opišu šta se tačno dogodilo Tipsarevići su samo rekli:

- Molimo vas, razumite nas. Nemamo komentar. Hvala vam.

Izvor: Blic

Pogledajte još