BILJANA I JANKO TIPSAREVIĆ OPLJAČKANI: Lopovi odneli dragocenosti iz stana tenisera!

0

Dok je naš teniser Janko Tipsarević bio u Kini, gde je igrao čelendžer koji je i osvojio, u njihovom domu u Novom Sadu dešavala se prava drama!

Dva maskirana muškarca obila su bravu, a potom i upala u porodičnu kuću u kojoj teniser živi sa suprugom Biljanom i ćerkicom Emili.

Biljana je bila na kasnom ručku sa prijateljima, a kada su se vraćali kući, čuli su da nekoga ima u dvorištu. Čim su ušli u kuću, imali su šta i da vide. Sve je bilo razbacano i ispremeštano, a lopovi su odneli slike koje su za Tipsareviće imale sentimentalnu vrednost i mnogo su im značile. Kada su čuli da se Biljana i prijatelji približavaju kući, odmah su pobegli, a u dvorištu su pobacali neke od stvari koje su planirali da ukradu – priča izvor.

Svi su bili u šoku, ali su se pribrali i odmah pozvali policiju, koja je stigla na lice mesta i potom čitavu noć, a i sutradan, provela u kući Tipsarevića u Novom Sadu.

Policija je odmah stigla, napravila zapisnik i popisala šta je ukradeno i uzela otiske. Potom su umirili sve jer je bilo najbitnije da se ćerka bračnog para Tipsarević, Emili, ne potrese i da se zbog nje ne diže panika – dodaje dobro obavešten izvor.

Cela kuca je pokrivena kamerama, tako da to umnogome policiji olakšava slučaj. Porodica Tipsarević veruje da će se drama ubrzo završiti i da će policija što pre naći lopove.

Biljana je odmah javila Janku šta se dogodilo, on je potom unajmio obezbeđenje kako bi 24 sata čuvali porodicu. Bio je užasnut, ali smireniji jer zna da je porodica bezbedna i da su svi bili van kuće kada se to dogodilo. Istraga je u toku i oni veruju da će policija ubrzo naći počinioce – kaže izvor.

Janko je u nedelju, 14. avgusta, osvojio turnir u Kini i to im je, nakon ovog strašnog događaja, ponovo vratilo osmeh. Na molbu da opišu šta se tačno dogodilo Tipsarevići su samo rekli:

Molimo vas, razumite nas. Nemamo komentar. Hvala vam.

Izvor: Blic

Foto: Andreja Damnjanović / Hello!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.