Stefan Šćepović u Sampdoriji

BEOGRAD, 20. januara 2010. (Beta) - Fudbaler OFK Beograda Stefan Šćepović igraće do kraja sezone kao pozajmljen igrač za italijansku Sampdoriju, objavljeno je na sajtu beogradskog kluba.

Sportski direktor "romantičara" Mitar Mrkela rekao je za klupski sajt da je 20-godišnji fudbaler u utorak dobio dozvolu uprave da nastavi karijeru u Italiji.

"Samdorija je pokazala interesovanje za našeg fudbalera i on će do kraja šampionata igrati u njenim redovima. Ako zadovolji kriterijume Italijana, dogovorićemo se o uslovima pod kojima će on na duže postati član tog kluba", rekao je Mrkela.

"To praktično znači da će Šćepović u Samdoriji imati status pozajmljenog igrača. Verujem da će on dokazati da je perspektivan i vrstan fudbaler i da će nastaviti sa dobrim partijama, žapočetim jesenas u nasem prvenstvu", dodao je on.

Šćepović će danas otputovati u Đenovu i neće biti sa fudbalerima OFK Beograda na pripremama u Krivaji.

Na sajtu OFK Beograda navodi se i da će Nikola Beljić najverovatnije ostati u klubu. On je bio na dvodnevnoj probi u Rapidu iz Bukurešta, ali se vratio iz Rumunije i otišao na pripreme.

Takođe, ni povremeni kapiten "romantičara" Petar Jelić nije pronašao angažman u Rumuniji jer, kako se navodi, nije bio zadovoljan uslovima koje mu je ponudio jedan prvoligaš.

Pogledajte još