MRAČNA STRANA MEDALJE: Bolt upleten u seks skandal pred venčanje

Kako prenose britanski mediji, Žadi Duarte, 20-godišnjakinja iz Rio de Žaneira, objavila je fotografije u kojoj se vidi kako je u krevetu sa Boltom, i to nakon što je on osvojio tri zlatne medalje na Igrama u Riju.

Da stvar bude zanimljivija, Žadi Duarte je putem društvenih mreža poručila da "noć sa sprinterom nije bila neka posebna stvar", da je u pitanju "nešto normalno", ali je priznala da nije znala ko je u pitanju sve dok joj drugarica to nije otkrila.

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Sada je sve poprimilo drugačiju konotaciju, a samoj studentkinji to nije prijatno.

"Upoznali smo se u jednom noćnom klubu u zapadnom delu Rija. Ali, odjek svega ovoga je veoma negativan. Nikada nisam htela da postanem slavna, sad umirem od stida", rekla je ona za brazilski portal "Ekstra".

(old_image)

Sam Bolt je ne tako davno rekao za "Dejli Telegraf" da je poimanje muško-ženskih odnosa drugačije u njegovoj domovini:

"Naša kultura, ovo što sada pričam tiče se Jamajke, prosto je drugačija kada se radi o tome da muškarac ili žena imaju više od jednog partnera. Primetio sam da u Britaniji svaka poznata osoba, čim postane poznata, mora da se venča. To kao da je neko pravilo. Što se mene tiče, to nije fer! Kada ste poznati, teško je ostati sa jednom ženom, jer se devojke bukvalno bacaju na vas. A nije to fer prema nama, momcima. Teško je reći 'ne', razumete šta vam pričam", izjavio je jednom prilikom sprinter.

Jusein Bolt se već dve godine zabavlja sa Kasi Benet, ali je nedavno bio meta paparaca, koji su ga snimili kako igra sa drugom devojkom.

izvor:24sata

Pogledajte još