DNEVNI HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Blizance čeka dan pun ljubavi, Lavovi su u centru pažnje

OVAN
Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava praznom pričom i velikim obećanjima. Proveravajte važne informacije koje utiču na nivo poslovno-finansijske saradnje ili na Vaše privatne planove. Potrebna Vam je neka »test situacija«. Nema razloga da se u nekim momentima ponašate suviše nadmeno i impulsivno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima koje postavljate. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekoj omiljenoj temi koja će Vas oraspoložiti.

BIK
Svako ima pravo da pogreši u svojoj proceni ili ponašanju, stoga prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal«. Ako je reč o osobi sa kojom imate pozitivno iskustvo, pokažite dobru volju i spremnost na poslovni kompromis. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao odraz ravnodušnost ili emotivno odbijanje. Pažljivije analizirajte blisku osobu i sve ono što ne razumete. Sugestija: Potrebni su Vam krativan odmor i psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI
Nema razloga da brinete zbog različitih komentara, jer uvek postoji neko ko ima drugačije ideje. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i ponos. Na vreme ispunite svoje obaveze prema saradnicima. Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili neke skrivene poruke, odaberite društvo koje Vas neće kompromitovati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, samopouzdanje ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj poslovni nastup i nemojte izgovarati »pogrešne reči«, koje mogu da se protumače na dvosmisleni način. Zadovoljstvo proističe iz Vašeg porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu koji će Vam prijati. Sugestija: Delujete pozivitno, sačuvajte samopouzdanje i dobar impuls.

LAV
Važno je da pravilno razumete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na proverenom timu saradnika. Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i podsticati plemenita osećanja. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj formi i imate dovoljno snage.

DEVICA
Postoji granica u poslovnoj toleranciji, neko Vam zadaje dodatne obaveze i uporno sprovodi svoju volju. Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji. Izbegavajte nove konfilikte. Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti. Sugestija: Obratite pažnju na situacije koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

VAGA
Susret sa jednom osobom podstiče Vašu sumnjičavost, tako da odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ulažete veliki napor, ali ne dobijate željeni efekat i pozitivne rezultate. Neko privlači Vašu pažnju, ali Vi jos uvek niste sigurni u svoja osećanja. Emotivna nesigurnost proističe iz Vašeg nedovoljnog poverenja. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

ŠKORPIJA
Vaša motivacija i ponašanje pred saradnicima deluju vrlo uticajno, važno je da osmislite dobar poslovni plan. Sačuvajte samopozdanje, jer rezultati na najbolji način potvrdjuju Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti. U ljubavnom životu, napokon dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima. Sugestija: Uživajte u nekim lepim stvarima, opustite se.

STRELAC
Delujete aktivno na različitim stranama i očekujete pozitivne rezultate. Ponekad precenjujete lične mogućnosti, ali okolina ima dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje i energičnost. Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Potrudite se da delujete šarmantno i zavodljivo u svakom pogledu. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC
Neko Vas dovodi u stanje pojačanog stresa i otežava zajednički dogovor. Nema razloga da nečije izjave tumačite na dvosmisleni način. Na kraju, nemojte rizikovati u stvarima koje mogu iznenada da se okrenu na Vašu štetu. Ako osećate emotivnu dilemu ili sumnju, izbegavajte novu raspravu i pokažite odabrane manire u društvu bliske osobe. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

VODOLIJA
Suviše očekujete od nečijih obećanja i zato pristajete na poslovni rizik. Nedostaje Vam interesovanje za ustaljene forme u poslovnoj saradnji, ali okolina ima drugačije mišljenje i neko od saradnika koristi stroge kriterijume. U susretu sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite oko izbora zajedničkih prioriteta. Imate različita interesovanja. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

RIBE
Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Bez nečije podrške i posredovanja, teško možete da se pomerite iz početne faze. Nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak. Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu. Sugestija: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Izvor: Astrlolook

Pogledajte još