DUGO ČEKANA SVADBA: Udaje se Aleksandra Jeftanović

Popularni par nije žalio para kada je u pitanju svadbeno veselje, pa će tako za slavlje odvojiti oko 50.000 evra, a sve prisutne goste će uveseljavati Saša Matić.

- Već mesecima Aleksandra i Saša planiraju kako će izgledati njihovo slavlje. Venčanje će se obaviti u crkvi u centru grada, a potom se sele u jedan od najluksuznijih beogradskih restorana. Dogovorili su se da na slavlju bude oko 150 gostiju, koje će uveseljavati Saša Matić, kog Aleksandra voli da sluša dok peva. Što se tiče venčanice, Aleksandra će nositi haljinu poznatog srpskog kreatora sa kojim već godinama sarađuje - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

- Nakon crkvenog venčanja u restoranu će biti organizovano građansko venčanje. Kumovi će biti njihovi dugogodišnji prijatelji. Aleksandra je već odabrala dekoraciju i cveće - priča izvor.

Kada smo pozvali voditeljku da prokomentariše naša saznanja, kratko nam je poručila:

- Trenutno vozim, pa ne mogu da pričam. Zaista ne želim da komentarišem nešto što želim da ostane moja privatnost, jer su to stvari koje se tiču moje porodice - rekla je voditeljka u izjavi za „Alo!”.

S druge strane, Saša Matić ističe da sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će zapevati na svadbi.

- Aleksandru poznajem dugo. Ona i njen izabranik su moji dragi prijatelji, tako da će mi biti veliko zadovoljstvo da svojim nastupom uveličam njihovo glamurozno slavlje - poručio je pevač za „Alo!“.

Medeni mesec na 41. rođendan

Bračni par neće odmah otići na medeni mesec, već će to uraditi nekoliko meseci kasnije, na Aleksandrin rođendan, koji je jedan od razloga, dok je drugi to što čekaju da njihov petomesečni sin Aleksa malo poraste.

Druga sreća

Aleksandri Jeftanović ovo će biti drugi brak. Prethodno je bila udata za rukometaša Ognjena Kajganića. Njih dvoje bili su u braku dve godine, a, iako se činilo da su srećni i zaljubljeni, došlo je do razlaza koji nikad nisu objasnili. I Ognjen je, u međuvremenu, pronašao pravu ljubav, pa sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo ima dvogodišnjeg sina.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.