DO SITNIH DETALJA: Brazilka progovorila o maratonskom seksu sa Boltom

Naime, Jamajčanin je posle žurke na kojoj je proslavio rođendan i tri zlatne medalje završio u Olimpijskom selu sa 20-godišnjom studentkinjom Džadi Duarte. Međutim, pojavile su se informacije da Džadi nije studentkinja nego udovica ozloglašenog narko bosa Daglasa Donata Pariere, koji je poznatiji pod nadimkom "Dina Teror". Njega je u martu ove godine na severu Brazila ubila policija.

Ona je otkrila detalje njihove vrele noći u Riju.

On je visok crn, mišićav, baš moj tip, ali tamo je bilo toliko lepih devojaka, nisam ni sanjala da ću to biti ja – počela je svoju priču, a zatim prešla na detalje o dolasku u Boltov krevet i dešavanjima u njemu.

– Telohranitelj mi je prišao i rekao da Bolt želi da dođem. Nisam išla u tom pravcu odmah, jer je morate da se pomučite da dođete do njega. Mnogo devojaka je išlo tamo da se slikaju i htela sam da ga nateram da se on potrudi.

– Dok sam čekala u redu za plaćanje na kraju žurke, on je poslao telohranitelja ponovo. On mi je rekao ”Zašto nećeš da odeš do njega? To je Bolt”. Konačno smo čekali u redu za taksi i on mi se nasmejao i napravio je poznatu pobedničku pozu i nisam imala sumnju da je to on. To je bio trenutak kada sam odlučila da mu se predam. Ubacio me u taksi i neverovatno me je poljubio – rekla je Duarte.

Objasnila je da su ušli u Olimpijsko selo i da joj niko nije tražio ličnu kartu ili bilo kakav dokument, verovatno zato što je bila sa njim, ispričala je.

Soba je bila uredna, bila su dva kreveta, ali su oba bila toliko mala da su mu virile noge na kraju. Oboje smo se istuširali, a on je na telefonu pustio Rijaninu pesmu ”Work” – ispričala je Duarte.

A zatim je i prešao na ”posao”…

– Bio je veoma strastven i topao, proždirali smo jedno drugo. On ima telo šampiona, iako njegovi muški delovi tela nisu podudarni – isti su kao i kod običnih momaka. Očekivala sam da bude brz, ali to je zapravo najsporiji seks koji sam ikada imala. Uradili smo to za oko 40 minuta, a onda je uzeo kratak odmor i ponovo krenuo u akciju.

– Bio je veoma brz u oporavku, ali nismo imali seks i treći put – završila je Duarte svoju ispovest.

Na kraju je istakla da su slušali muziku do 9 ujutru, a da joj je potom Bolt dao vozaču 100 dolara za taksi da je odveze do kuće. Bolt joj nije ostavio broj, ali joj je obećao drugi sastanak kada se vrati u Rio.

Izvor: Kurir

Pogledajte još