POBEGLA OD MUŽA: Dara napustila stan u Novom Sadu

0

Bubamara posle žučne svađe sa Milanom usred noći napustila dom

Pevačica je usled brojnih nesuglasica i problema sa suprugom rešila da započne novi život i skućila se u stanu na Dedinju, koji je kupila pre nekoliko godina.

Dara je poslednjih nedelja preokupirana obavezama u vezi sa poslom i sinom Kostom. Shvatila je da ona i Milan ne mogu da pronađu zajednički jezik i da više ne sevaju varnice kao na početku braka. Seli su i razgovorali o svim problemima koje imaju, ali pošto nisu mogli da pronađu zajednički jezik, Dara je u toku noći spakovala svoje stvari i otišla u stan na Dedinju – priča izvor za „Alo!“ i dodaje da je Dara odmah po dolasku u Beograd pozvala najbolju drugaricu kako bi se posavetovala šta da uradi.

Dara i Milan su se, poput svakog para, svađali, ali to nije bilo ništa veliko. Međutim, pevačica je odlučila da više ne želi da živi pod istim krovom sa mužem. Jedino što planira je da, kada se strasti stišaju, sedne i dogovori se sa Milanom kako će podeliti imovinu, kako to ne bi radili na sudu. Želja joj je da se njih dvoje ljudski dogovore o zajedničkoj imovini koju su stekli u prethodnih nekoliko godina – rekla je Darina drugarica.

– Ako ikako postoji mogućnost, zamolila bih vas da moj privatni život ostavite po strani. Ono što se dešava između četiri zida u mom porodičnom domu želim da ostane tamo i da niko ne zalazi u to. Trenutno nemam vremena da to komentarišem, radim i uhvatili ste me na snimanju spota sa DJ Markonijem koji već dugo planiram da uradim. Želim da se posvetim poslu i nastupima koje imam svkodnevno, a privatni život hoću ovog puta da sačuvam od javnosti – rekla je Dara za „Alo!“.

Foto: Dara Bubamara/Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.