Najznačajnija imena telekomunikacija i medija na trećoj konferenciji #Digital2016

Ovogodišnji – #Digital2016 – trajaće 2 dana – 15. i 16. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Organizatori najavljuju impozantnu listu učesnika, ne umanjujući značaj svakog pojedinačno izdvojili bismo neke od njih.

Konferenciju će otvoriti ambasador UK u Srbiji, Denis Keefe. Na temu telekomunikacija jedan od panelista je Dejan Turk, CEO VIP. Nizaće se paneli na interesantne teme – Dolaze li nam uskoro i „Uberi za bankarstvo“? i Koji će se tv-formati gledati u 2017?. U godini Olimpijskih igara, ova aktuelna tema biće zastupljena na konferenciji i to u panelu Sportska prava u godini Eura i Olimpijskih igara. Sve one koje zanima kako će izgledati tržište oglašavanja u 2017. godini mogu da čuju na panelu koji počinje prvog dana od 18:00 -19:00 gde je moderator Dragan Močević, Prime Communications, Banjaluka.

I drugog dana konferecije nizaće se interesantne teme, od Uloga tradicionalnih i novih medija u Predsedničkim izborima u SAD sa moderatorom Jelenom Obućinom preko Andrije i Anđelke o tome kako su osvojili region do teme Kako na društvenim mrežama gasimo požare i palimo vatre u srcima kupaca i glasača gde će moderator biti Tanja Vojtehovski, sa zanimljivim učesnicima. Učesnik drugog dana konferencije je i Lazar Džamić, marketing konsultant. Segment medija pokriće aktuelne teme, a to su Nacionalni emiteri u digitalnom dobuiMediji na Balkanu u amosferi novog hladnog rata.

Konferencija se održava u galeriji Belgrade Waterfront, zgrada „Geozavoda“ u Beogradu.

Program konferencije i način prijave možete pogledati na linku www.color.rs/digital2016

Pogledajte još