POMOĆ ZA DOM U VETERNIKU: Anastas Skakoski donirao 450 kilograma boje

Anastas Skakoski, nekadašnji stanar voždovačkog Zavoda za vaspitavanje dece i omladine „Beograd“ i dobitnik “Hello” nagrade, posetio je nedavno Dom za decu ometenu u razvoju u Veterniku i tom prilikom obezbedio je donaciju boja i farbi za adaptaciju prostora koji je pre nekoliko meseci oštećen u stravičnom požaru.

Anastas je donirao 450 kilograma boje što će biti dovoljno za farbanje 3500 kvadratnih metara. On je, ujedno obezbedio i garderobu za štićenike doma.

“Drago mi je da je akcija realizovana i da smo uspeli da doniramo dovoljnu količinu farbe. Zahvaljujući gospođi Ani Vili koja se maksimalno angažovala oko svega, rešili smo problem u najkraćem mogućem roku. Voleo bih da se i drugi uspešni ljudi angažuju na ovaj način i pomognu onima kojima je to najpotrebnije”, kaže Anastas Skakoski. “Kada bi svako pomogao makar malo i kada bismo svi odbacili predrasude, ovaj dom bio bi lepše mesto jer je mnogima ova ustanova jedino mesto gde im je pružena ruka”.

(old_image)
Anastas obećava da se njegov humanitarni rad neće ovde završiti i da su u narednom periodu u planu još mnoge akcije.

“Posebno bih želeo da se zahvalim gospodinu Robertu Čobanu koji je prepoznao i nagradio moj rad, teško je opisati koliko mi to znači. To je znak da ne treba da stanem sa ovim što radim”, kazao je za kraj Anastas Skakoski.

Pogledajte još