Milica Radin je nova Miss Vojvodine

Nadmetanje za najlepšu Vojvođanku održano je u turističkom naselju "Ribarsko ostrvo" u organizaciji Modnog studija "Baron", a pod licencom "Miss Yu" kompanije.

Izbor za Mis Vojvodine predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se Milica Radin plasirala direktno u finale takmičenja za najlepšu Srpkinju. Ona je osvojila i stipendiju R&B koledža za kompletno trogodišnje školovanje. Milica je rođena Staparka, ima 18 godina i učenica je četvrtog razreda Tehničke škole "Mileva Marić-Ajnštajn", smer geodezija. Govori engleski, nemački i porugalski jezik.

Titulu prve pratilje ponela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde dok je za drugu pratilju izabrana novosađanka Kristina Babić. Osmočlani stručni žiri, kao Miss šarma proglasio je Sonju Vojnović, dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Marija Nikić.

Izbor za Miss Vojvodine obeležile su prelepe haljine koje u takmičarke nosile, a koje je obezbedio modni kreator i domaćin, Mladen Baron. Odličnu atmosferu u Turističkom naselju "Ribarsko ostrvo", upotpunile su poznate ličnosti među kojima su bili Tanja Banjanin, Romana, Tihomir Tepić, Marko Stojanović i mnogi drugi.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.