KRV LILA NA SVE STRANE: Tijana Ajfon posle kafanske tuče završila u bolnici

Hitnom intervencijom lekari iz jedne privatne klinike, Tijani je izvađen komadić stakla iz vrata, a posekotina se nalazi samo dva milimetra od arterije.

- Jedna grupa mladića prepoznala je starletu, te su poželeli da veče provedu sa njom i poslali su joj piće za sto, za kojim je ona već sedela sa nekoliko muškaraca. Momci koji su bili u društvu Ajfonke skočili su da objasne ovima što su joj se nabacivali da je ona sa njima i tada je nastao pravi haos. Svi su poskakali i počela je masovna tuča u kojoj su joj pojedinci razbili flaše o sto i krenuli na 'protivnike'. U fajt su se uključili i članovi obezbeđenja, ali nisu uspeli da ih smire - prepričava izvor koji se našao na licu mesta.

- Tijana je u početku bila paralisana, a onda je ustala i pokušala da smiri situaciju. Tada ju je jedan od momaka zakačio oštrom ivicom razbijene flaše po vratu. U trenutku kada je krv počela da lije na sve strane, svi su se ukočili jer su bili svesni da ukoliko joj je presečena arterija, to može biti pogubno. Kako ne bi imala posla sa policijom, odmah su je odvezli u jednu privatnu kliniku, gde su joj lekari rekli da je imala više sreće nego pameti jer je posekotina tik uz glavnu arteriju. Nakon što su joj izvadili staklo i previli ranu, puštena je na kućno lečenje - završava izvor, a Tijana nije bila raspoložena da priča o toj temi.

- Sada je sve OK. Molim vas, ne dižite frku, tek što su smirile strasti - poručila je zvezda rijaliti šou programa "Parovi".


Izvor: Alo! / Dušan Panajotivić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.