KAKVA ZAMENA: Kad je Nata zauzeta, Dragu Mašin igraće Bojana Stamenov

- Bio sam na Natašinom nastupu i bila je odlična. Ima sjajnu energiju i biće odlična glumica - kaže reditelj Ljubiša Ristić, dodajući da se lepo proveo i da je uživao na splavu. Bio je u društvu Dijane Bešlin, rediteljke, pomoćnika i šefa produkcije i Maše Radović, rediteljke i glumice.

Ljubiša Ristić otkriva još dve ekskluzive koje će sigurno ponovo podeliti javnost:

- Poslušao sam savet Feđe Stojanovića, koji mi je rekao da alternaciju glavnim junacima tražim u rijaliti programima. Tako sam počeo da gledam reprizu prethodne "Farme" i odlučio da Draga Mašin u alternaciji bude učesnica ovog rijalitija Bojana Stamenov, devojka s fantastičnim glasovnim mogućnostima. Već smo razgovarali i ona je pristala, što mi je drago - otkriva reditelj.

Saznajemo da će se u ulozi Apisa pojaviti mladi glumac Lazar Jovanov.

- Odlučio sam da njegova alternacija bude pobednik "Zvezda Granda" 2007. godine Dušan Svilar, koji je završio Fakultet muzičke akademije. Prve probe smo već počeli i sve ide po planu - ističe Ristić i dodaje da publiku do premijere mjuzikla očekuju još mnoga velika iznenađenja.

Nakon trideset i tri godine Beograđani će ponovo imati priliku da gledaju mjuzikl "Tajna Crne ruke", u kojem će igrati skoro svi iz stare postavke: Rada Đuričin, Snežana Nikšić, Svetozar Cvetković, Dara Džokić, Sonja Knežević, Tanja Bošković, Vlasta Velisavljević.

- Iz stare postavke ne igra samo dvoje, ali neću da ih imenujem. Dok publika bude gledala, setiće se o kome je reč. Pored imenovanih, igra i 20 sadašnjih glumaca KPGT, kao i desetak sasvim mladih glumaca. Znači, biće oko četrdeset glumaca koji će imati svoje alternacije.

Muziku za predstavu "Tajna Crne ruke" radi kompozitor iz Zagreba Davor Roko. Ekipa će biti upotpunjena reperima i džezerima.

Izvor: Blic

Pogledajte još