DNEVNI HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR: Rakovi očekujte dobitak, Jarčevi prijatno iskustvo u nečijem društvu!

OVAN

Potrebno je da se vratite na neke situacije iz bliske prošlosti ili da raščistite nesporazum u odnosu sa odredjenim saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promenite poslovni poredak ili nečije misljenje. Budite realni i umereni u svojim zahtevima. Očekuje vas partnerovo nerazumevanje ili nečije emotivno odbijanje.

Sugestija: Potrudite se da pravilno razrešite svoje unutrašnje konflikte.

BIK

Potrudite se da svoje obaveze rešavate na inteligentan način i bez suvišne priče. Nema potrebe da forsirate situacije koje izazivaju negodovanje kod većine saradnika. Novi konfikti donose dodatne probleme. Voljena osoba želi da vam izadje u susret, ali suviše ste zaokupljeni subjektivnim merilima. Ne primećujete nečiji signal ili znak dobre volje.

Sugestija: Izbegavajte naporne i stresne situacije, prijaće Vam relaksacija.

BLIZANCI

Delujete neskromno. U odredjenim prilikama suviše ističete lične zasluge i sebe stavljate u prvi plan, zbog toga vaša okolina reaguje na različite nacine. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju. Stalo vam je da ostvarite svoje emotivne namere, tako da ne obraćate posebnu pažnju na partnerove primedbe i negodovanje.

Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

RAK

Vaša interesovanja su praktične prirode, tako da svoju pažnju i energiju najčešće usmeravate na materijalne rezultate. Nepotrebno forsirate odredjene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog. Očekuje vas dobitak, ali i izvesna rezignacija. Lako vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka.

Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

LAV

Upotrebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, budite dovoljno efikasni i ubedljivi. Osmislite originalan nastup, važno je da kontrolišete nove dogadjaje. Umete da zablistate u pravom trenutku, a partner ne može da ostane ravnodušan na vaš šarm ili pojavu.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA

Imate veliki broj obaveza i želite da sve funkcioniše na besprekoran način. Obratite pažnju na nečiju ideju ili na koristan savet o zajedničkoj akciji. Vaš uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora. Važno je da se prepustite svojim emotivnim željama ili da pomerite neke subjektivne granice u odnosu prema dragoj osobi.

Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i samopouzdanje, opustite se.

VAGA

Delujete samouvereno u novim situacijama za koje vaši saradnici nemaju dovoljno praktičnog iskustva ili lične hrabrosti. Ipak, postoji deo istine koji smišljeno prećutkujete. Potrudite se da ostvarite dobar poslovni kontakt na različitim stranama. Godi vam nečije emotivno interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoj šarm i sposobnosti u novom društvu.

Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

ŠKORPIJA

Imate loš predosećaj u vezi novih događaja na poslovnoj sceni, stoga gubite interesovanje za saradnički dogovor. Ipak, mimo Vaše volje neko uporno diktira »poslovna pravila« i očekuje vašu servilnost. Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, vaši postupci dovoljno govore o tome šta mislite ili osećate. Ne možete zavarati osobu koja Vas dobro poznaje.

Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

STRELAC

Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti »okvire istine«. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mestu. U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i potisnute emocije.

Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

JARAC

Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Prati vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Ako ste dovoljno maštoviti, očekuje vas prijatno iskustvo u nečijem društvu. Uživajte u sreći koja vas prati.

Sugestija: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

VODOLIJA

Osećate neodostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažujete na različitim stranama. Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje vas zamaraju. Važno je da se pravilno organizujete. U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda.

Sugestija: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće vam relaksacija.

RIBE

Zaokupljeni ste pogrešnim informacijama u susretu sa osobom koja ima sumnjive namere. Na žalost vaš uspeh gubi pravi smisao, pred saradnicima koji osporavaju vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge. Imate suviše romansijersku sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrajte u okvirima realnosti.

Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još