BURNA NOĆ U BEOGRADU: Tuče, udesi, povređeno dete!

Tokom noći je bilo dosta tuča i alkoholisanih osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.31 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je petogodišnje dete okrznuo automobil, posle čega je dovedeno u Dom zdravlja u Železniku, a potom prevezeno na Odeljenje neurohirurgije i ortopedije Urgentnog centra.

U 21.01 sati ispod Pančevačkog mosta lakše povrede je zadobio 30-godišnji muškarac koji je, takođe, prevezen u Urgentni centar.

Do saobraćajne nezgode došlo je i u 23.52 sati, na Zrenjaninskom putu kod broja 115, pri čemu je ekipa Hitne pomoći naišla na udes i zbrinula dve lakše povređene osobe, koje je prevezla u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 126 intervencija od kojih 33 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i astmatičari.

Zabeležen je i veliki broj tuča i alkoholisanih osoba, ali se ništa dramatično nije dogodilo u tim slučajevima, navela je Macura.

Ona je dodala da je tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć interenisala 119 puta od čega 39 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila teška.

Izvor: tanjug.rs

Pogledajte još