Hajdi Montag umalo umrla posle plastičnih operacija

LOS ANĐELES, 20. januara 2010. (Beta) - Američka pevačica i televizijska zvezda Hajdi Montag izjavila je da ju je deset plastičnih operacija kojima je podvrgnuta za samo jedan dan umalo ubilo.

"Umalo sam umrla nakon operacija. Pila sam previše demerola, kao Majkl Džekson, i udisala sam vazduh pet puta i minutu, što je skoro kao da sam mrtva. Bila sam u zdravstvenom centru, tamo su bile medicinske sestre čiji je zadatak bio da se brinu o meni", ispričala je zvezda rijaliti šoua Akses Holivudu. "Hvala Bogu pa mi je jedan od mojih telohranitelja Čarls izmerio disanje i pozvao je sestre, a one su morale da mi daju kiseonik i pozvale su mog plastičnog hirurga. Zato je to za mene bilo veoma traumatično iskustvo", dodala je.

Uprkos bliskom susretu sa smrću, dva meseca posle operacije Hajdi Montag kaže da je spremna da svoje novo telo prikaže na stranicama Plejboja, čim ponovo bude mogla normalno da pomera mišiće lica. Hajdi Montag se 20. novembra podvrgla operaciji na kojoj su joj, pored ostalog, podignute obrve, data injekcija botoksa u čelo, urađene intervencija na nosu i grudima, smanjena brada i urađena liposukcija vrata, struka i bedara.

Pogledajte još