PIKSI UZ ŠAMPANJAC PROSLAVIO ROĐENJE UNUKE INDIJE: Dobio sam od ćerke najlepši poklon (Foto)

- Dobio sam od ćerke najlepši poklon. Osećaj da sam deda je neopisiv. Proslavili smo rođenje unuke otvaranjem šampanjca u krugu naše i Hugove porodice. Presrećan sam. Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mom životu, a vama hvala na čestitkama - rekao je za "Blic" Dragan Stojković Piksi.

Njegova starija ćerka Anja (25) i zet Hugo Valente (24), francuski automobilista, dobili su pre dva dana ćerku. Anja se porodila na Floridi, a familije Stojković i Valente bili su uz novopečene roditelje.

Anja i Hugo su u Londonu napravili "bejbi šauer", žurku pre rođenja bebe, na kojoj su svi i saznali da će uskoro dobiti ćerku. Anjina sestra Andrea sve je organizovala sa lekarom koji je vodio trudnoću. Kada su mladenci isekli tortu i videli da je unutrašnjost u roze boji, i oni i gosti saznali su da će Anja roditi devojčicu.

Andrea je i sada na Instagramu pokazala koliko voli sestru:

- Kako sam ponosna na tebe, sestro!

Anja i Hugo će se uskoro i venčati, tako da tek sledi slavlje. Kada se porodila Anja je na Instagram profil postavila fotografiju iz bolnice. Na slici se vidi ručica njene ćerke, a pored je napisala: "Dobro došla na svet, Indija Rouz!"

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još