SLUŠA SAVET LEPE BRENE: Rada Manojlović planira da se uda i postane majka

Iako se šuškalo da su raskinuli, pevačica tvrdi da u njihovoj vezi nema svađa, i da joj je Haris pružio ono što joj je u prethodnim vezama nedostajalo. U tome joj je, kaže, pomogao i savet Lepe Brene.

- Ova veza mi je posebna zbog toga što konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje rečima već delima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvek želela, što ranije nije bio slučaj. Pre njega moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osećam voljenom, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene reči, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno - rekla je Rada za magazin "Hello!" i otkrila da razmišlja o zasnivanju porodice

- Kada vam se desi takva ljubav, neizbežno je da razmišljate o braku i deci. Pored sebe imam osobu sa kojom želim sve i mogu da zamislim svoju budućnost sa njom. Konačno volim i voljena sam - zaključuje ona.

Izvor: Hello!

Pogledajte još