ANA BEKUTA PROSLAVILA 57. ROĐENDAN: Od Mrke dobila specijalan poklon

Duhovit kao i uvek, Mrka kaže da je lepšoj polovini poklonio sebe.

- Ani sam poklonio buket cveća, i to onog koje najviše voli. Nećete verovati, ali Ana je sama po sebi poklon, tako da ja imam poklon za ceo život, i to svaki dan. Sve sam joj dao, sebe sam joj dao celog i smatram da je to nešto najveće što je mogla da dobije. Nadam se da sam joj poklon za ceo život i ujedno najveći poklon - sa osmehom je poručio Mrka.

- Ostaću uz nju do kraja života. Oduvali smo zajedno svećice sa rođendanske torte, Ana mnogo lepo kuva i sprema kolače - otkriva Milutin.

Ana kaže da ne krije godine i da je na svaku ponosna.

- Ne pridajem posebnu važnost ovom datumu, obično mi unuci dođu na ručak i zajedno, porodično proslavimo. Svakako ne bih želela da lažem da mi ne prijaju čestitke. Uvek mi se jave prijatelji iz celog sveta, ovog puta mi je drugarica iz Kanade poslala poklon, ali je stigao nekoliko dana ranije. To je bila jedna prelepa torba, koju sam svuda tražila i nisam mogla da nađem. Nikada nisam krila koliko imam godina. Sa ponosom nosim svoje godine i svakom novom danu se iznova radujem. Godine nisu stanje duha jedne osobe - objasnila je Bekuta.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.