ISPOVEST ŽENE UDATE ZA BOGATAŠA: Imam sve što poželim, ali nisam srećna

Toliko sam nesrećna u tom braku da ne znam šta da radim. Mislim da ću ako odem od njega sve izgubiti. Ne samo novac, status i posao, nego i svoju familiju. Svoju decu i roditelje.

Ušla sam u taj brak pre pet godina i od tada živim u paklu. I to zbog čega? Zbog karijere? Da, karijera i posao su mi super od kada sam s njim, ali ja nisam srećna. Inače sam završila marketing, a moj muž ima veliku firmu u kojoj radim kao direktorka. Priznajem, nisam na to mesto došla jer sam dobra u svom poslu, nego zato što sam mu supruga. Bilo je mnogo boljih kandidata i još ih ima, ali ja sam direktorka marketinga jer sam ušla u brak iz kojeg sada želim da pobegnem.

Svaki dan, već pet godina, razmišljam samo o tome kako da ga ostavim. Moji i njegovi roditelji znaju se godinama i tako je došlo do toga da mi budemo savršeni par, da ostane sve u porodici. Kakva porodica kad ja njega ne volim? Znam de će mnogi reći da sam glupa što sam pristala na to, ali, verujte mi, nisam znala da će biti ovako. Mislila sam da ću ga zavoleti. Da će ipak biti lepo. Bilo je i novca. Pa onda da ćemo putovati i da će ispasti na kraju od toga bajka. Nije bajka, daleko od toga.

Nije samo to, nego znam da me i vara. Iskreno, to mi toliko ni ne smeta, jer može svoje potrebe da zadovolji negde drugde, a mene ne davi. Kako da odem iz svega toga, a da ne izgubim sve? Tu je i dvoje dece koje ne želim da povredim, kojima ne želim da kažem da njihovog tatu ne volim. A izgubiću i posao, novac i sve privilegije koje imam sada.

Ako trpim dalje, pući ću. Ako ga ostavim, ostaću bez svega. Mislite da će mi roditelji biti srećni zbog toga ako ga ostavim? I oni će mi okrenuti leđa. Oni njega gledaju kao da je samo savršenstvo. Nek probaju da žive s njim. Luda sam od tog razmišljanja svaki dan.

Izvor: Net.hr

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.